su 24.10. klo 17:15

Barcelona - Real Madrid

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Barcelonalla kerroinasettelua paremmat saumat voittoon El Clásicossa!

Sunnuntaina on vuorossa kauden ensimmäinen El Clásico! Melko kauas on tultu molemmissa leireissä parhaista gloorian ajoista, etenkin rakennusvaiheessa olevan Barcelonan kohdalla. Sunnuntaihin Real Madrid lähtee markkinan mielipiteen mukaan suosikkina, mutta onko näin suuri suosikkiasema kuitenkaan oikeutettu?

Molemmat joukkueet kohtasivat viikolla Mestarien liigassa ukrainalaisvastustajan. Real pöllytti Shakhtar Donetskia vieraissa näytöstyyliin ja Barcelona klaarasi Dynamo Kiovan huomattavasti maltillisimmin lukemin keskiviikkona. Realilla on pieni lepoetu, mutta tästä ei valtavasti kannata antaa vieraille hyvää ottelun ollessa sunnuntaina.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🎥🌐🔀 You do want to see this goal from all angles, trust us.
@vinijr | #UCL


Kokoonpanoissa Real Madridilla on edge, sillä ainoastaan Gareth Bale, Dani Ceballos ja mahdollisesti myös Isco ja Dani Carvajal joutuvat ottelusta jäämään sivuun. Barçalla on enemmän ongelmia – Ronald Araújo, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé sekä Pedri ovat varmasti sivussa ja Jordi Alballa on nilkka edelleen sen verran kipeä, että isoja kysymysmerkkejä on ilmassa Klassikon suhteen.

Vedoissa kiinnostaa hieman yllättävästi jopa Barcelona. Los Blancos on pitkästä aikaa Camp Noulla suosikki, mutta näen ottelun lähempänä kolikonheittoa. Real Madrid on ollut kuluvalla kaudella pelillisesti ja tuloksellisesti Blaugranaa vahvempi, mutta maaliodottamastatistiikka paljastaa Barcelonan alakerran toimineen itse asiassa verivihollistaan paremmin.

FC Barcelona

@FCBarcelona
𝗟𝗢𝗢𝗞 𝗥𝗜𝗚𝗛𝗧 ➡


Kaksi viimeisintä peliä ovat olleet Ronald Koemanin suojateilta ehjää tekemistä nimenomaan alakerrassa ja tähän päälle hyökkäyspään roolituksiinkin on saatu hitusen järkeä. Ansu Fatin paluuta ei kannata myöskään unohtaa. Otetaan kupongille Barcelonaa +0:n tasoituksella, mutta panostellaan jännäritasolla. Sen verran paljon liikkuvia osia yhtälössä nimittäin on. Myös +0,25:n aasialaista tasoitusta voi sipaista, jolloin tasurillakin pääsee lunastamaan.