ma 13.05. klo 22:00

Barcelona - Real Sociedad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Xavineta jaksaa seilata sarjakakkoseksi? Baskivieraalla on maanantaina tärkeitä poissaoloja!

La Ligassa pelataan paperilla varsin mielenkiintoinen kamppailu maanantaina, kun Real Sociedad kohtaa vieraissa Barçan. Kotijoukkueella ei isompia panoksia enää urheilullisesta näkövinkkelistä ole, mutta toiselta sijalta pääsisi toki ensi talven Espanjan Supercupiin mukaan. Real Sociedadilla panosta on enemmän, sillä ensi kauden europaikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Girona menetti lauantaina pisteitä, joten Xavin miehistöllä on taas toisen sijan kohtalo omissa käsissä. Katalaaniseuran kannattajat tuskin kuitenkaan pidättelevät kamalasti hengitystään huhtikuun totaalipettymyksen jäljiltä – UCL:ssä ja La Ligassa kyykättiin urakalla ja tällä kaudella ei Kataloniassa pokaalit nouse ilmaan.

FC Barcelona

@FCBarcelona
🎙️ Xavi: "We are playing against an extraordinary opponent, but we want to retake second place." #BarçaRealSociedad


Barcelonalta on yhä sivussa loukkaantunut trio Alejandro Balde, Gavi ja Frenkie de Jong. La Realin sairastuvalla on hieman enemmän kansaa, kun Martín Merquelanz, Aihen Muñoz, Javi Galán, Martín Zubimendi, Igor Zubeldia ja Carlos Fernández eivät ole pelikykyisiä.

Barcelona maistuu näillä kertoimilla lapulle. Kotiyleisö vaatii Barçalta kasvojenpesua ja Real Sociedadin pelaajatilanne ei ole kovin kaksinen, kun vasemmaksi pakiksi joudutaan laittamaan stunttaaja ja Zubimendi ei kykene kapellimestaroimaan keskisektorilla. Barcelonalla on heittää hyvät palaset kehiin ja eiköhän tässä kotijuhlat ole luvassa. Kovin isosti ei kotivoitto kuitenkaan maistu peleihin.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.