La Liga la 20.05. klo 22:00

Barcelona - Real Sociedad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Barcelonalla mestaruuskrapula? Viekö motivoitunut baskivieras pisteet mukaansa?

Viime viikonloppuna La Ligan mestaruuden varmistanut Barcelona isännöi lauantaina pokaalijuhlapelissä Real Sociedadia. Imanol Alguacilin ryhmällä on vielä merkityksellisiä pelejä jäljellä, kun Villarreal jahtaa baskeja viiden pisteen päässä ja top 4-sijoitus tulisi kaikin voimin säilyttää. Onkin La Realin onni, että Barça varmisti jo mestaruutensa!

Ronald Araújo ja Pedri ovat espanjalaisaviisi AS:n mukaan lepovuorossa lauantaina, mutta tähän ei ole vielä saatu toistaiseksi muilta medioilta vahvistusta. Rotaatiota tietysti on reilusti luvassa, kun panokselliset pelit on pelattu. Gavi on pelikiellossa. Umar Sadiq, Brais Méndez ja Martín Merquelanz ovat lasaretissa La Realin riveistä.

FC Barcelona

@FCBarcelona
𝐊𝐄𝐒𝐒𝐈𝐄 𝐂𝐀𝐌 🤳


Motivaatioetu on lauantaina selvällä marginaalilla vieraiden puolella. Barcelonan kokoonpanoa on käytännössä mahdotonta arvailla, mutta on Xavilla sentään pelaajisto terveenä eli vahvaakin koostetta voi olla avauskokoonpanopaperilla. Tasoerosta huolimatta Barcelona ei kiinnosta pätkääkään vetoihin. Toukokuu ja motivaatiotekijät voivat olla usein vedonlyöjille banaaninkuoria!

Tästä päästäänkin kätsysti itse vetoon. Lapulle otetaan baskeja +0,5:n tasoituksella. Barcelona keskittynee yleisön viihdyttämiseen, mutta kun Pablo Torren ja Lamine Yamalin kaltaiset tulevaisuuden lupaukset ovat loppukaudesta enemmän kehissä, jäänee pisteitä katalaaneilla jonkin verran napsimatta.