La Liga su 03.04. klo 22:00

Barcelona - Sevilla

Barça-ilotulitus jatkuu ja Uhmapelaajat kiittää!

La Ligan loppuhuipennus lähestyy ja tänä viikonloppuna otetaan jo selkeitä askelmerkkejä top 4-taistossa. Sevilla on osoittanut hieman sulamisen merkkejä ja kakkossija on toden teolla uhattuna, kun Julen Lopeteguin poppoo matkaa Camp Noulle. Eroa on tällä hetkellä kolme pistettä ja Barcelonalla on yksi matsi vähemmän pelattuna, joten tasaista on.

Barcelona antoi Xavin alaisuudessa jo talvella lukuisia myrskyvaroituksia, mutta tyrmäysvoitto El Clásicosta nosti joukkueen viimeistään takaisin tapetille. Sunnuntaihin Blaugrana lähtee isona suosikkina. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa päädyttiin Sánchez Pizjuánilla tasatulokseen, mutta jo silloin Xavin suojatit pyyhkivät Sevillalla pelillisesti nurtsia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Kerrataan tähän väliin poissaolot. Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ansu Fati ja todennäköisesti Sergiño Destkin ovat Xavin ryhmästä sivussa. Suso, Thomas Delaney ja Fernando ovat Lopeteguin varmat poissaolijat. Lisäksi Bono, Marcos Acuña ja Papu Gómez ovat kysymysmerkkejä. Erik Lamela ja Anthony Martial ovat kuntoutuneet omista loukkaantumisistaan.

Lapulle otetaan Barcelonan maalimääriä, tarkemmin over kahta ja puolta. Sevilla on ollut jättiläisiä vastaan kuluvalla kaudella umpisurkea ja Barçalla on komea pelillinen ja tuloksellinen putki menossa. On totta, että Sevilla on defensiivisesti sarjan solideimpia ryhmiä, mutta on tässä silti taas ainekset murskajaisille, jos Barcelona sille päälle sattuu. Kerroin on riittoisa.

10 euroa pelirahaa