ma 05.04. klo 22:00

Barcelona - Valladolid

Valladolidilla on 10 miestä sivussa! Onko tehtävä mahdoton Camp Noulla?

Hyvin erilaisista asioista taistelevat Barcelona ja Valladolid kohtaavat illalla Camp Noulla. Barcelonan mestaruustaisto otti sunnuntaina uuden nykäyksen eteenpäin Atlético Madridin hävittyä Sevillassa. Valladolidilla on kolme pistettä enemmän kuin kolmanneksi viimeisellä viilettävällä Huescalla, joten vaara putoamisen suhteen on akuutti. Tasoero on illan ottelussa jäätävä.

Ronald Koeman näillä näkymin peluuttaa Leo Messiä ja Frenkie de Jongia, vaikka varoitus tarkoittaisi lauantain El Clásicon missaamista. Sergi Roberto ja Gerard Piqué ovat jo kunnossa, mutta on vielä hämärän peitossa, osallistuuko kaksikko tänään peliin. Ansu Fati ja Philippe Coutinho ovat todennäköisesti loppukauden sivussa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT


Valladolidilla on valtava läjä poissaoloja ja viime viikolla oli hetken aikaa jopa epävarmaa, voidaanko ottelua pelata. Fabián Orellana on pelikiellossa, Raúl Carnero pitkäaikaispotilaana, Joaquín Fernández, Luis Pérez ja Míchel koronassa, Jota Neves, Shon Weissman, Jawad El Yamiq ja Fede San Emeterio loukkaantuneina. Marcos André ja Pablo Hervías ovat mukana kokoonpanossa, mutta 100%:ssa pelikunnossa kaksikko ei välttämättä ole. Roberto Jiménez sen sijaan on harjoitellut koronatartunnan jälkeen jo joukkueen mukana, mutta mukana ykkösveskari ei tänään ole.


Valtavasti löysää kertoimissa ei enää ole, mutta ohuella panoksella otetaan kuitenkin kotijoukkueen voittoa yhdistettynä nollapeliin. Orellanan ja Weissmanin poissaolot vievät Pucelan hyökkäyspelistä reilusti särmää ja tilanteiden luominen katalaanien puolustuskolmanneksella on vaikeaa, etenkin jos Koemanin poppoo jatkaa yhtä tasapainoista suorittamista kuin ennen maaottelutaukoa. Kovin rajusti Valladolid ei voi pakkaansa ylöspäin nostaa, joten lähtökohdat ovat vieraille varsin lohduttomat, kun matalalla blokilla puolustaessa Barcelonaa on hyvin hankalaa nykypäivänä haastaa.