La Liga to 20.10. klo 22:00

Barcelona - Villarreal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maxit sisään! Villarrealista voi kuoriutua Barcelonan seuraava painajainen!

Barcelona palaa tositoimiin karmeissa merkeissä sujuneen ”härkäviikon” jälkeen. Interiä vastaan ei onnistuttu kaapimaan voittoa, joten Eurooppa-liiga kutsuu katalaaneja todennäköisesti keväällä. Kirsikkana kakun päälle El Clásicossa tuli sunnuntaina sakinhivutusta. Miten Xavi saa joukkonsa koottua torstaille?

Kotijoukkueelta on sivussa enää Ronald Araújo, Memphis Depay sekä Andreas Christensen. Héctor Bellerín on kuntoutunut omista kolhuistaan ja katalaanilaitapakki on kokoonpanossa. Ansu Fati esiintyi Klassikossa edukseen ja nuorukainen lienee avarissa. Myös Jordi Alba saattaa tehdä ainakin hetkeksi paluun avaukseen.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

FC Barcelona

@FCBarcelona
🎙 Xavi: " We need to win the three points tomorrow and change our mood"

#BarçaVillarreal


Villarrealin riveistä sivussa jatkavat Gerard Moreno, Juan Foyth sekä Francis Coquelin. Morenon poissaolo on luonnollisesti merkittävä, mutta Unai Emeryn onneksi ja iloksi joukkue ei ole enää yhtä riippuvainen espanjalaiskärjestä. Barcelonaa vastaan on olennaista kyetä hyödyntämään tilanteenvaihdossa isäntien pieniäkin tasapaino-ongelmia ja tähän Emery yrittänee myös iskeä.

Lapulle lähtee molempien joukkueiden maalintekoa ja panostaso on luokkaa ”kahen kilon siika.” Barçalla on ollut hyökkäyskolmanneksella hieman ongelmia luoda selkeitä maalipaikkoja, mutta yleensä niitä kuitenkin tulee väkisinkin – aivan kuten Realia ja Interiäkin vastaan. Villarreal on vastustaja, jolla on riveissään nopeita vastaiskumiehiä ja Dani Parejon kaltainen hyökkäysten käynnistäjä. Barça tuskin pitää nollaa tällä hetkellä terveenä olevalla rosterillaan.