PDC to 15.12. klo 22:00

Barry K. - Sampson G.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dartsin World Championship -turnaus alkaa! Uhmapelaajat heti kärkeen massiivisen altavastaajan kelkkaan!

Dartsin vuoden 2022 maailmanmestaruuskisat starttaavat 15. päivä joulukuuta eli kuluvan viikon torstaina. Luvassa on kolme viikkoa kovatasoista tikanheittoa, jonka päätteeksi 3. päivä tammikuuta kruunataan vuoden 2022 PDC World Championship -turnauksen mestari. Maailman kovatasoisimmat nimet ovat tuttuun tyyliin saaneet vapaalipun seuraavalle kierrokselle, joten avauskierros ei tarjoile aivan niin kovatasoisia otteluita. Vedonlyönnin arvoisia otteluita löytyy kuitenkin rutkasti.

Avauspäivänä pelataan kolme ottelua. Näistä toisena klo: 22:00 starttaa Keane Barryn sekä Grant Sampsonin välinen ottelu. Avauskierroksen ottelut pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla eli voittoon vaaditaan kolme pelivoittoa. Asetelmat ottelussa ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä kun Barry on jo vakinaistanut paikkansa PDC-turnauksissa, on täysin rookien Sampsonin tavoitteena kisapassi ensi vuoden PDC-rinkiin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Sampson on heittänyt tikkaa koko elämänsä, muttei koskaan osallistunut isoihin skaboihin. Herra on kotoisin Etelä-Afrikasta, joten matka PDC:n kisarinkiin ei välttämättä ole rahattomalle kovinkaan helppo. Sampsonin taidoista osoituksena voidaan pitää herran onnistunut karsiminen tähän turnaukseen. Voittihan Sampson esimerkiksi Devon Petersenin finaalissa lukemin 6-5.

Kertoimenlaskijat ovat kenties menneet sieltä, mistä aita on matalin tähän otteluun lähdettäessä. Vaikka Barry loistava heittäjä onkin, ei Sampson todennäköisesti ansaitse peräti kahdeksan kerrointa. Turhaan Etelä-Afrikan karsintojen voittaja ei turnauksessa pelaa, ja täten voidaankin naputtaa lapuskalle Sampsonin 2,5 pelin plusmerkkistä tasoitusta peräti 2,10 -kertoimella. Herran tarvitsee voittaa vain yksi peli.

PDC Darts

@OfficialPDC
7️⃣ DAYS TO GO!

Just a week to go now until sport's biggest party gets underway! 😍

Who's excited?