KHL ke 03.11. klo 15:30

Barys Nur-Sultan - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nollaako Joni Ortio ja Barys Nur-Sultan väsytetyn Jokerit?

Jokereiden itäisen konferenssin vieraskiertue jatkuu Barys Nur-Sultanin vieraana. Jokerit lähtee otteluun kaksi voittoa allaan, kun edellisessä ottelussaan helsinkiläiset kaatoivat Sibir Novosibirskin 0–2-lukemin. Jokereiden tavoin myös Barys on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja erityisesti joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut näissä otteluissa hyvällä tasolla.

Jokerit on parantanut otteitaan vieraskiertueen ottelusta toiseen. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on ollut kahdessa edellisessä ottelussa todella tiivistä ja helsinkiläisten maalilla sekä Anders Lindbäck ja Janne Juvonen ovat torjuneet erinomaisesti. Jokereiden kohtaama vastus nousee tulevassa ottelussa entisestään, sillä vaikka Barys ei ole tällä kaudella loistanut tuloksellisesti on joukkue todella iskukykyinen ja laadukas.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Janne Juvonen 🇫🇮 records 1st shutout (12 saves), Marko Anttila 🇫🇮 collects 100th career point, @jokerithc ends Sibir's 4-game winning streak!

Barys ei ole toistaiseksi juhlinut tällä kaudella liikaa maaleilla. 25 ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa 60 kertaa. Barysin suurin vahvuus on joukkueen maalivahtipeli, sillä Joni Ortio torjuu vahvaa kautta joukkueen maalilla. Hyökkäyksellisesti Barysin otteissa on paljon parannettavaa ja vaikka joukkueen puolustus onkin vuotanut erityisesti alivoimalla, Barys pyrkii varmasti tukahduttamaan Jokereiden hyökkäysmateriaalin laadun nimenomaan tiivin oman alueen puolustuspelin kautta.

Kuten Sibir- niin myös Barys-ottelusta voi ennakoida Jokereiden kannalta kurinalaista puolustuspelillistä taistelua. Lisäksi molempien joukkeiden maalivahdit ovat hyvässä iskussa, joten senkään suhteen maalijuhlia on vaikea ennakoida. Pelivalinnaksi nostetaan ottelun hillitty maalimäärä (alle 5 maalia).