KHL pe 08.10. klo 16:30

Barys Nur-Sultan - Pietarin SKA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Idän jättiläinen heräilee! Jatkuuko Pietarin SKA:n kurinalainen ilme?

Pietarin SKA lentää viiden ottelun pisteputkessa ja kolmessa edellisessä kamppailussa on irronnut voitto. Vaikuttaisi siltä, että idän jätillä on kone hiljalleen lämpenemässä, mikä saattaa tietää vaikeuksia Barys Nur-Sultanille. Todella kurinalaiseen viisikko- ja puolustuspelaamiseen edelliskamppailuissaan pystynyt vierailija tuskin jää ilman palkintoa tälläkään kertaa.

SKA voitti viime sunnuntaina Neftehimik Nižnekamskin kotonaan vakuuttavasti numeroin 2–0, mutta vielä parempi suoritus nähtiin tiistaina Jaroslavl Lokomotivin vieraillessa jääpalatsissa. 1–0-lukemin päättyneessä väännössä nähtiin todella hyvin puolustava, nälkäinen ja kurinalaisuutta uhkuva pietarilaisjoukkue – kyseessä oli todennäköisesti joukkueen paras esitys tällä kaudella.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä on sivussa viime kaudella Ässissä nähty entinen NHL-puolustaja Joe Morrow, joka on tehnyt kuluvalla kaudella kazakstanilaisille pari maalia ja syöttänyt yhden osuman (2+1). Isäntien alakerrassa on todella paljon taitavia kiekollisia puolustajia, mutta oman alueen kiekottomaan puolustuspelaamiseen materiaali on huomattavasti kapeampi. Kokenut kanadalaispuolustaja toi alkukaudella pelaamissaan yhdeksässä ottelussa laajuutta erityisesti tälle osastolle, minkä vuoksi miehen loukkaantuminen on todella sääli Barysin kannalta.

SKA on tällä hetkellä vahvasti nousujohteisessa vireessä, eikä ainoastaan kaksi kamppailua viiden ottelun otannalla voittanut isäntä vakuuta. Pelivalinnaksi poimitaan pietarilaisjoukkueen vierasvoitto (1X2), jolle saadaan yllättävänkin vahva kerroin. Valeri Braginin miehistö on ollut koko sarjan parhaimmistoa viimeisimmillä kierroksilla.