to 25.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Basel ATP: Roger Federer – Jan-Lennard Struff | Tenniskenttien fossiili kohtaa pirteästi esiintyneen saksalaisen

Baselin ATP-turnauksen neljännesvälierissä on luvassa mielenkiintoinen kamppailu, kun sveitsiläinen Roger Federer (ATP 3) kohtaa saksalaisen Jan-Lennard Struffin (ATP 52).
Federer on kenties kaikkien aikojen lahjakkain tenniksenpelaaja ja takavuosien lajin ehdoton ykkösnimi. Sveitsiläislegenda on kuitenkin melko iäkäs, mikä alkaa jo näkyä miehen otteissa. Federer on toki edelleen mainio syöttäjä ja hänen yhden käden rystynsä on ajoittain erittäin tarkka. Toisaalta pakoittamattomien virheiden määrä on kasvanut merkittävästi kausi kaudelta, miehen vanhennuttua. Federer voitti turnauksen avausottelussaan serbialaisen Filip Krajinovicin tiukan kamppailun päätteeksi erin 2-1.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Struff on kilpakumppanistaan poiketen tennispeluri parhaassa iässä, vain 28-vuotias. Miehen vahvuuksiin kuuluu todella terävä ykkössyöttö sekä erinomainen liikkuminen pallorallien aikana. Struff voitti turnauksen avausottelussaan australialaisen John Millmanin helponoloisesti erin 2-0, vaikka kumpikaan pelaajista ei todellakaan ollut ottelussa parhaimmillaan.
Federer on toki ennakkosuosikki otteluun, ja Struffin suoran voiton lyöminen olisikin melko yliampuvaa, mutta pelioverien ja Struffin pelitasoituksien kertoimista löytyy kosolti ilmaa. Struff pystyy pitämään syöttönsä hyvällä prosentilla, sillä Federer on vaikeuksissa palautuslyöntiensä kanssa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ