ATP pe 26.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Basel ATP: Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev | Nuorten ja taitavien pelaajien tulinen kohtaaminen

Baselin ATP-turnauksen puolivälierissä on luvassa erittäin intensiivinen kohtaaminen, kun kreikkalainen Stefanos Tsitsipas (ATP 16) kohtaa venäläisen Daniil Medvedevin (ATP 20)
Tsitsipas on erittäin lahjakas ja lupaava pelaaja, joka on myös nuoresta iästään huolimatta onnistunut hankkimaan menestystä myös ATP-tasolla. Tsitsipaksen peli perustuu erittäin kovaan ja tarkkaan syöttöön. Palloralleissa Tsitsipaksen aseita ovat erittäin terävä yhden käden rysty sekä erittäin monipuolinen lyöntivalikoima. Tsitsipas on pelannut kauden lähestyessä loppuaan erinomaisesti, ja onkin parhaillaan kuuden ottelun voittoputkessa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Medvedevin kausi on ollut huikea – nuori venäläinen on voittanut kuluvalla kaudella peräti kolme ATP-turnausta ja on täten ilmoittautunut maailman kärkinimien joukkoon. Nuori superlupaus on maailman parhaita syöttäjiä, mutta hänen paras aseensa on silti valtaisa kämmenlyönti, jonka palauttamisen kanssa lähes kaikki maailman huiputkin ovat suurissa ongelmissa.
Medvedev on melko suurikokoinen pelaaja, mutta siitä huolimatta erittäin hyvä liikkumaan ja lukemaan peliä. Medvedev on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä, tappion venäläinen on näissä otteluissa kärsinyt ainoastaan maanmiehelleen Karen Khachanoville tiukan kamppailun päätteeksi.
Kertoimien valossa Medvedev on yllättävää kyllä asetettu otteluun altavastaajaksi. Medvedev on voittanut kaksikon molemmat kohtaamiset kuluvalla kaudella selkein lukemin, eikä kaksikon voimasuhteisiin ole suuria muutoksia tullut näiden kohtaamisten jälkeen. Otamme Medvedevin suoran voiton lisäksi pelioveria lapulle hieman pienemmällä panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ