ATP la 21.07. klo 14:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Båstad ATP: Fabio Fognini-Fernando Verdasco | Täysin eri tyyppiset pelaajat vastakkain

Ruotsin massakentillä pelataan jo välieriä ja vedonlyöjän silmin kiinnostavampi on ehdottomasti italialaisen Fabio Fogninin ja espanjalaisen Fernando Verdascon kohtaaminen. Toisessa välieräparissa on suomalaisittain mielenkiintoista seurattavaa kun nykyisin sveitsiä edustava, mutta Suomesta kotoisin oleva Henri Laaksonen kohtaa ranskalaisen Richard Gasquetin päivän myöhäisemmässä ottelussa.
Fognini pelasi vakuuttavasti puolivälieräottelun Federico Delbonista vastaan voittaen ottelun selkeästi 2-0. Neljännesvälierissä miehen pelissä näkyvissä ollut epävarmuus sijoitusten kanssa ja syötön takkuilu olivat vain muisto menneisyydestä. Fognini on parhaimmillaan massalla aivan loistava pelaaja hyvien sijoitustensa ansiosta.
Verdasco on täysin eri tyyppinen pelaaja kuin Fognini. Siinä missä Fogninin vahvuudet ovat palloralleissa, Verdascon vahvuus on todella vakuuttava syöttö. Verdasco voitti puolivälierissä maanmiehensä Pablo Carreno-Bustan suoraan kahdessa erässä, tämän syötön takkuiltua todella pahasti. Verdascon syötön laadusta kertoo jo se, että hyvänä palauttajana tunnettu Carreno-Busta ei murtanut ainuttakaan Verdascon syöttövuoroa.
Ottelusta on povattu todella tasaista ja kertoimet on aseteltu melko hyvin. Fognini on asetettu lieväksi altavastaksi, mutta vihjaaja uskoo Fogninin palloralliosaamisen ratkaisevan massalla enemmän kuin Verdascon hyvän syöttöpelin. Parivaljakon tasaisuus huomioiden myös pelioverit kelpaavat lapulle.