to 19.07. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Båstad ATP: Mikael Ymer-Fabio Fognini | Näytös josta kotiyleisö ei pidä

Ruotsin massakentillä pelataan neljännesvälieriä ja otteluista vedonlyöjän kannalta paras on ehdottomasti kotikentällään pelaavan Mikael Ymerin ja italialaisen Fabio Fogninin kohtaaminen.
Ymer selvitti tiensä neljännesvälieriin voittamalla odotetusti Denis Istominin suoraan kahdessa erässä mutta tänään vastassa on aivan eri tason peluri.
Fognini on erittäin hyvä liikkumaan ja on loistava palloralleissa. Mies on kaatanut tällä kaudella todella kovia nimiä massakentillä kuten esimerkiksi erittäin vaikuttavan syötön omaavan Dominic Thienin. Heikkommilla syöttäjillä, joihin myös Ymeri lukeutuu, on aina ollut todella vaikeaa Italian ylpeyttä vastaan.
Fognini on, kuten olettaa sopii, todella suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Fognini ei kuitenkaan jaksa pelailla kovin kauaa todella paljon itseään huonompaa ruotsalaista vastaan vaan ottaa selkeillä lukemilla nopean 2-0 voiton kilpakumppanistaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ