Grand Slam ma 23.01. klo 07:30

Bautista-Agut - Paul

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurjia päänahkoja! Saako myös Andy Murrayn pyristelyt päättänyt espanjalaiskonkari lähtöpassit Australiassa?

Melkoista titaanien taistoa voi povata useammasta maanantain kamppailusta Ranskan avointen neljännellä kierroksella. Roberto Bautista-Agut päätti edellisellä kierroksella upean turnauksen pelanneen Andy Murrayn pyristelyn ja Tommy Paul puolestaan kirjaimellisesti tykitti Jenson Brooksbyn ulos jatkosta. Mutta kumpi on vahvempi maanantaina – ja miksi juuri Paul?

Tommy Paulin ura on kovassa nosteessa. 25-vuotias yhdysvaltalainen pelaa tällä hetkellä paremmin kuin koskaan ja välähdyksiä tulevasta saatiin jo viime syksynä ATP-kiertueella. Nousukiidossaan Paul on kaatanut esimerkiksi Carlos Alcarazin ja maanmiehensä Sebastian Kordan viime elokuussa sekä tulevan vastustajansa Bautista-Agutin ja Rafael Nadalin Pariisin ATP:lla marraskuussa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

#AusOpen

@AustralianOpen
✨ AO in the AIR ✨

The sky above Melbourne Park tonight was illuminated by the first-ever AO Drone Light Show!

#AusOpen#AO2023

Bautista-Agut on pelannut tasapainoisen turnauksen, mutta maanmiehensä Nadalin varjoissa uransa tehnyt 34-vuotias konkari ei enää ole täysin samalla tasolla kuin parhaimmillaan takavuosina. Tässä matsissa kohtaa kaksi pelaajaa, jotka ovat menossa niin eri suuntiin kuin suinkin mahdollista. Paulilla parhaat vuodet lienevät vasta edessä ja tällä hetkellä mies on mukavasti nousujohteisessa iskussa.

Espanjalaiskonkari on päässyt toistaiseksi verrattain helpolla. Avauskierroksella mies kaatoi João Sousan verrattain helposti ja toisella kierroksella oli hieman ongelmia Brandon Holtia vastaan – kuten sanottu, viimeisimpänä Bautista-Agut katkaisi Murrayn turnauksen. Paul on ylivoimaisesti kovin testi, jonka espanjalainen on tähän saakka kohdannut. Kertoimissa on lähes tasa-asettelu, mitä voi pitää hieman erikoisena. Paul on Uhmapelaajien kupongille selkeä valinta.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Tommy Paul), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Tommy Paul” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.