ATP pe 10.03. klo 22:30

Bautista Agut - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kylvettääkö Ruusuvuori espanjalaiskonkaria? Vastustajaa odottaa syöksylasku maailmanlistalla!

Helmikuussa vahvasti väläytellyt Emil Ruusuvuori on matkannut yhdysvaltoihin, jossa mies ehti harjoitella mukavan tovin ja valmistautua hyvin kuluvalla viikolla käynnistyneeseen Indian Wellsin tärkeään ATP-turnaukseen. Avauskierroksella suomalaisen otteet olivat todella vakuuttavia. Mitä tekee pahasti ailahdellut Roberto Bautista Agut suomalaisen käsittelyssä?

Bautista Agut on viime aikoina ottanut lähinnä tukkaan, mikä on ehkä jopa hienoinen yllätys. Rafael Nadalin varjossa läpi uransa pelannut espanjalaiskonkari on edelleen maailmanlistan sijalla 27, mutta melkoinen syöksy on tiedossa otteiden jatkuessa tällaisina. Helmikuun lopulla pelatussa Dohan turnauksessa Christopher O’Connell (ATP 86.) pyyhki Bautista Agutilla lattiaa ja sitä ennen saman teki Montpellierissä vasta 18-vuotias ranskalainen Arthur Fils (ATP 111.).

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
1R ✅ Had a few set points before getting the job done 😮‍💨

Now getting the rhythm back before 2R against Roberto Bautista Agut. Should be a fun one 🤘🏻

@BNPPARIBASOPEN

Erityisesti helmikuun alkupuolella Ruusuvuori oli liekeissä. Espoossa pelatuissa Davis Cupin karsinnoissa helsinkiläispelaajan voitot siivittivät Suomen lopulta sensaatiomaisesti jatkoon. Vielä näitäkin kovempia esityksiä olivat kuitenkin voitto tulikuumaa Mikael Ymeriä vastaan Montpellierin turnauksessa sekä Dohan avauskierroksen päänahka Daniel Evansia vastaan.

Ruusuvuori on nuorella ATP-urallaan kärsinyt pahasta vuoristoratamaisuudesta – valitettavasti alkukausi ei ole ollut täysi poikkeus. Helmikuussa nähtiin kuitenkin sellaisia otteita, jotka lupaavat myös hyvää jatkoon. Bautista Agutin parasta ennen päivämäärä on mennyt. Jos suomalaisen lyönti kulkee yhtä mallikkaasti kuin Constant Lestienne – ottelussa avauskierroksella, on peli selvä. Betsivalinnaksi tankataan simppelisti Ruusuvuoren voitto maltillisella panostuksella.

Betsaa Ruusuvuoren voitolle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Emil Ruusuvuori), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Emil Ruusuvuori” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleBautista Agut, Roberto - Ruusuvuori, Emil10.03.2023