ATP pe 24.03. klo 17:00

Bautista Agut - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maksimit sisään! Kaataako elämänsä iskussa oleva Emil Ruusuvuori toistamiseen Bautista Agutin?

Tällä hetkellä Emil Ruusuvuoren (ATP 54.) lyönti kulkee mukavasti ja mies suorastaan pystyy dominoimaan ottelusta toiseen. Vain parisen viikkoa takaperin suomalainen pyyhki Indian Wellsin turnauksessa edellisen kerran lattiaa Roberto Bautista Agutilla (ATP 28.) ja nyt espanjalaiskonkari on jälleen vastassa. Pahalaatuisessa tappiokierteessä olevalle vastustajalle ei armopaloja ole tarjolla!

Bautista Agut on ottanut tammikuun loppupuolelta saakka lähinnä tukkaan, eikä miehen tulevaisuus näytä hyvälle. Parasta ennen -päivämäärä 34-vuotiaalla suorittajalla vaikuttaisi olevan jo takana päin. Takavuosien huippupelaajan eleetön varmuus ja korkea suoritustaso ovat kääntyneet flegmaattisuudeksi sekä odottamattomiksi helpoiksi virheiksi, joita on alkuvuonna tullut todella paljon suhteessa totuttuun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jos alkaa vastustaja olla uransa ehtoopuolella, on Ruusuvuori kaikkea muuta paitsi sitä. Juuri nyt helsinkiläispelaaja on kenties uransa parhaassa vedossa ja Miamin avauskierroksella Nuno Borges sai kovat kyydit suoraan kahdessa erässä (6–1, 6–4). Käytännössä siitä saakka, kun Ruusuvuori siivitti Suomen Davis Cup -finaaliin karsintojen kautta helmikuun alussa, mies on ollut tulessa.

Vain pari viikkoa sitten Ruusuvuori kaatoi Bautista Agutin Indian Wellsin ATP:lla suvereenisti – niin ikään suoraan kahdessa erässä. Tuolloin päästiin nauttimaan käsittämättömästä kerrointarjouksesta, mutta edelleen suomalaiselle tarjotussa palautuksessa on ilmaa. On ihme, että hiljattaisen ja täysin yksipuolisen näytöksen jälkeen Ruusuvuoren voitolle tyrkytetään jälleen pelattavia kertsejä. Maksimit sisään ja nauraen pankkiin!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Ruusuvuori), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Ruusuvuori” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.