Eurooppa-liiga to 16.02. klo 22:00

Bayer Leverkusen - AS Monaco

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Monacoa aliarvioidaan markkinoilla! Ruhtinaskunnan joukkue ei ole hävinnyt peliäkään marraskuun jälkeen!

Huuhkaja-vahti Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen isännöi AS Monacoa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä torstaina. Leverkusen putosi syksyllä Eurooppa-liigan puolelle jäätyään Mestarien liigan kimurantissa B-lohkossa lopulta kolmanneksi juuri ennen Atlético Madridia. Monaco jäi puolestaan Ferencvárosin taakse keskinäisten otteluiden mitalla Eurooppa-liigan H-lohkossa.

Molemmat joukkueet ovat olleet talvella kelpo formissa. Monaco ei ole hävinnyt peliäkään sitten marraskuun Marseille-ottelun ja Philippe Clementin suojatit ovat nousseet Ligue 1:ssa kolmanneksi seitsemän pisteen päähän PSG:stä. Leverkusenin tilanne Bundesliigassa oli alkukaudesta tukala, mutta Xabi Alonso on nostanut lääketehtaan miehet aina kahdeksanneksi asti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ


Torstaina Die Werkselfiltä puuttuu varaveskari Andrey Lunev, Patrik Schick sekä Charles Aránguiz. Monacon riveistä on sivussa Malang Sarr sekä Vanderson. Ei siis juurikaan uutta kummassakaan leirissä. Aiemmin Leverkusenia edustanut Kevin Volland avannee vieraiden piikissä.

Otetaan avausosaan lapulle Monaco +0,5. Leverkusen on liukastellut positiivisesta peli-ilmeestään huolimatta muun muassa Augsburgia ja Dortmundia vastaan viime viikkoina ja Monaco lukeutuu viikonlopun PSG-voittonsa jäljiltä ”red hot”-kategoriaan. Koko otteluparin asetelma on Uhmapelaajien papereissa hyvin lähellä tasabookkia.