Bundesliiga su 03.12. klo 18:30

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sunnuntain huippumatsissa ei perutella – jatkaako Leverkusen sarjakärkenä?

Bundesliigassa viikonlopun todellinen herkkupala tarjoillaan sunnuntaina, kun sarjaa johtava Bayer Leverkusen saa vastaansa neljännellä sijalla majailevan Borussia Dortmundin. Kauden alla kaksikkoa povattiin Bayern Münchenin kovimmiksi haastajiksi ja ainakin Leverkusenin kohdalla väite on pitänyt paikkansa. Molemmilla joukkueilla on rasitusta alla, mutta lepoetu kääntyy hieman Dortmundin suuntaan.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusen on pelannut suorastaan fantastisen alkukauden pitäen Bundesliigassa kärkipaikkaa kerättyään 12 ottelusta 34 pistettä. Suurempia ongelmakohtia ei vielä ole löytynyt ja Xabi Alonso on saanut joukkueen loistavaan iskuun kentän jokaisella osa-alueella. Kirjoitushetkellä Leverkusenilla on vielä torstaina edessä matka Ruotsiin Häckenin vieraaksi. Floridan Wirtz ei ole mukana joukkueen matkassa ja hänen pelikuntonsa viikonlopulle on vielä toistaiseksi epävarma. Pitkään sivussa ollut Patrick Schick on puolestaan hiljalleen palaamassa tositoimiin.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 #Alonso: "Florian #Wirtz has slight muscular problems. We left him in Leverkusen as a precaution, he should be fit on Sunday. All the other players are ready. We have the clear goal of securing 1st place and we'll give it everything we've got."

#Bayer04 #UEL #aCROSSeurope

Dortmund ei ole vielä Bundesliigan puolella päässyt aivan kirkkaimpiin valoihin, mutta Mestarien liigassa irtosi tiistaina jatkopaikan varmistanut voitto AC Milanista lukemin 1-3. Siinä missä isännillä on varsin vakiintunut avauskokoonpano, on Dortmundilla enemmän mietittävää – esimerkiksi Milania ja Mönchengladbachia vastaan osunutta nuorta Jamie Bynoe-Gittensia on hiljalleen vaikea jättää avauksen ulkopuolelle. Puolestaan Sebastien Haller on vaikean alkukauden ja Niclas Füllkrugin tulon myötä jäänyt täysin pimentoon.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Making his Mark in his 1st UCL Start 🖊️

Toistaiseksi peliesitykset on puoltanut niin vahvasti Leverkusenia, että pienestä rasitushaitasta huolimatta se lähtee kotinurmella matsiin suurena suosikkina. Nykyisillä kertoimilla ei kuitenkaan houkuttele pelata kotijoukkuetta ja paremmat tarjoukset löytyy maalimääristä. Dortmundin alakerta ei ole kuulunut maaliodottamien valossa missään nimessä sarjan parhaimmistoon, mutta se pystyy hoitamaan oman osansa hyökkäyssuuntaan. Lapulle poimitaan yli 3,5 maali Tonybetin tarjoamalla 1,99 kertoimella.