Eurooppa-liiga to 25.11. klo 19:45

Bayer Leverkusen - Celtic

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bayer Leverkusenin ykköstykki on vieläkin sivussa! Yltääkö skotlantilaisvieras pisteille?

Lohkonsa kärjessä Eurooppa-liigassa oleva Bayer Leverkusen saa vieraita Skotlannista, kun Celtic saapuu torstaina BayArenalle. Vierailla on vielä kova kisa lohkon kakkospaikasta sitä pistettä edellä olevan Betisin kanssa, mutta helppoa pääsyä pisteille ei ole olemassa ainoastaan kaksi maalia päästänyttä isäntää vastaan.

Neljällä ottelukierroksella vain kaksi osumaa päästänyt ja 11 maalia tehnyt Bayer Leverkusen on ollut vaikea vastustaja tällä kaudella etenkin Eurooppa-liigassa. Toki joukkueella kulkee myös Bundesliigassa sen ollessa kiinni neljännessä sijassa, kun otteluita on takana 12. Eurokentillä isäntien meno on kuitenkin ollut erityisen vakuuttavaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Edellisellä kerralla joukkueiden kohdatessa Celtic jäi kotonaan jalkoihin numeroin 0–4. Tällä kerralla saksalaisilla on pienoisia poissaolohuolia, kun muutamia avainpelaajia ei ole käytettävissä. Tiettävästi ykköstykki Patrick Schick on yhä sivussa Charles Aranguizin, Mitch Bakkerin, Julian Baumgartlingerin ja Timothy Fosu-Menashin tavoin. Karim Bellarabin ja Lucas Alarion esiintyminen Celtic-koitoksessa on epävarmaa.

Vierailijan olisi otettava pisteitä, jos se mielii jatkaa tiivistä taisteluaan jatkopelipaikoista sitä pisteellä edellä olevan Betisin kanssa. Espanjalaisjoukkue kohtaa torstaina omassa kamppailussaan lohkon heittopussiksi muodostuneen Ferencvarosin, jonka pistetili on yhä avaamatta. Vieraiden hiljattaiset esitykset ovat sujuneet todella hyvin, sillä edellisissä yhdeksässä kamppailussaan joukkue on voittanut peräti kahdeksan ottelua ja pelannut ainoastaan yhden tasapelin. Celticin edellinen tappio on sen syyskuun lopussa Leverkusenille häviämä taistelu.

Isännillä on merkittävä määrä poissaoloja, eikä sen kokoonpanotilanne ole missään tapauksessa yhtä hyvällä tasolla edelliseen keskinäiseen kohtaamiseen peilattuna. Vieraiden hurja vire ja voittojen myötä kohonnut itseluottamus takaavat Leverkusenille huomattavasti edelliskertaa kovemman haasteen. Isännillä ei ole ottelussa yhtä suurta tarvetta voitolle kuin Celticillä, mikä tuo lisää kysymysmerkkejä. Pelivalinnaksi nostetaan, että kamppailu päättyy tasan tai vierasvoittoon (X2, Double Chance).