la 02.09. klo 16:30

Bayer Leverkusen - Darmstadt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leverkusenin dominointi jatkuu – sarjanousijan kausi alkaa kolmella tappiolla!

Lauantaina sarjanousija Darmstadt matkaa erittäin vakuuttavasti kauden aloittaneen Bayer Leverkusenin vieraaksi. Vieraat on vastaantulija jokaisella osa-alueella ja todennäköisesti suuren maalieron kotivoitto on luvassa. Darmstadtin mahdollisuudet piilee tiiviin puolustuspelin varassa, mutta Leverkusenin hyökkäys on suurista muutoksista huolimatta loksahtanut kohdalleen välittömästi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusen nappasi avauskierroksella ison päänahan kaatamalla kärkijoukkueisiin kuuluvan RB Leipzigin ansaitusti lukemin 3-2. Viime viikonloppuna päästiin todistamaan todellista dominointia, kun Leverkusen haki 0-3 vierasvoiton Mönchengladbachilta. Ottelu oli alusta alkaen Leverkusenin hallinnassa ja toisella jaksolla jalka voitiin nostaa kaasulta hyvissä ajoin. Xabi Alonsolla on äärimmäisen potentiaalinen joukkue käsissään ja ainakin ensimmäisten pelien perusteella kesän hankintojen voidaan sanoa olleen loistavia.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
"𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐟𝐟!! 𝐁𝐨𝐧𝐢𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐒𝐜𝐨𝐫𝐞𝐬" 😍

More goals, goals, goals! 👇⚫️🔴

#BMGB04 | #Bayer04 #Werkself

Darmstadt tarjosi avauskierroksella kovan vastuksen Frankfurtille ja maalipaikkojen valossa pistetilin avaaminen ei olisi ollut mikään vääryys, mutta lopulta tehottomuus ja yksi virhe omassa päädyssä kostautui. Union Berliniä vastaan avaimet oli selvästikin parempaan tulokseen, mutta jälleen tehot puuttui ja ilmatilassa Union piti Darmstadtin puolustusta pilkkanaan. Darmstadtilla oli toki saumat tehdä toisella jaksolla maali tai jopa pari lisää, mutta kun huomioidaan että se pääsi pelaamaan yli tunnin ylivoimalla, ei esitystä voi missään nimessä kehua.

Vetovalinnan kanssa hypätään ilomielin Leverkusenin kelkkaan -2,0 maalin tasoituksella, eli tasan kahden maalin voitolla panos palautuu ja suuremmat lukemat tuo rahaa kassaan. Darmstadtin on turvauduttava syvältä puolustamiseen, mutta Leverkusenin hyökkäysarsenaalista löytyy jos jonkinlaista kikkaa vieraiden alakerran murtamiseen. Mikäli Darmstadt joutuu tappiolle ja sitä myöten nostamaan pakkaa, voi Leverkusenin vastaiskut lyödä pelin paketin hyvinkin nopeasti.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Leverkusen -2,0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.