Bundesliiga la 13.08. klo 16:30

Bayer Leverkusen - FC Augsburg

Saako Augsburg puolustuspeliin ryhtiä, vai jyrääkö Leverkusen yli kotiavauksessa? Isäntien vähintään kahden maalin voitolle tarjoillaan herkullisia kertoimia!

Lauantaina Bundesliigassa on vedonlyönnillisesti todellinen herkkupala tarjolla, kun Bayer Leverkusen isännöi FC Augsburgia. Joukkueiden välinen tasoero on valtava ja nyt tappiolla kauden aloittanut Leverkusen pääsee avaamaan maalihanoja sarjan hännille povattua Augsburgia vastaan. Vieraiden kauden ensimmäinen esitys jätti paljon parantamisen varaa ja ilman selvää parannusta rumat lukemat on jälleen tuloillaan.

Leverkusen kohtasi kauden avauksessa Dortmundin ja lopputuloksena oli tappio lukemin 1-0. Ensimmäinen puoliaika oli Leverkusenilta haastava eikä huippupaikkoja ollut pahemmin tarjolla, mutta toisella puoliajalla tilanteita alkoi syntymään. Tällä kerralla palkinto jäi saamatta, mutta parempana päivänä viime kaudella 24 maalia iskenyt Patrik Schick olisi maalin tai pari iskenyt. Kun mietitään maalitilin avaamista, on siinä mielessä Augsburgia parempaa vastustajaa vaikea löytää.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Uhmapelaajat lähti Augsburgin avausotteluun Freiburgin kyydissä hyvällä menestyksellä. Augsburg oli jo ensimmäisellä puoliajalla altavastaajana, mutta vasta toisella puoliskolla verkko alkoi heilua. Kolmeen minuuttiin Freiburg osui kahdesti ja muutama lisäosuma tuli myöhemmin. Puolustussuuntaan vierailta tarvitaan selvästi tiiviimpi esitys, mutta nähtäväksi jää, kuinka rohkeasti Augsburg uskaltaa lähteä hyökkäämään. Leverkusenin alakerta on haavoitettavissa, varsinkin kun ykkösvahti Lukas Hradecký on isänniltä sivussa, mutta jos vieraat alkaa ryntäilemään, tulee Leverkusen rokottamaan vastaiskuista kovalla kädellä.

Isännille Hradeckýn poissaolo on toki selkeä miinus, mutta on hyvinkin mahdollista, että korvaajaksi asettuva Andrey Lunev saa olla melko rauhassa maalilla. Lisäksi aivan parhaasta rosterista Florian Wirtz on edelleen sivussa. Murheita on myös vierailla, sillä todennäköisesti avauksesta ovat edelleen sivussa Niklas Dorsch, Reece Oxford sekä Ruben Vargas.

Bundesliigan osalta päästään poimimaan kauden ensimmäinen maxbet, kun Leverkusenin vähintään kahden maalin voitolle isketään täydet viisi tähteä. Leverkusen on kotiavauksessa jättisuosikki eikä Augsburgilta löydy vastausta sen tulivoimaan. Vaikka vieraat saisi maalin iskettyä, pystyy Leverkusen tarvittaessa painamaan kolmesta neljään maalia. Vaikka kyseessä on maxbet, kannattaa järki pitää mukana, eli panos noin 2-3% pelikassasta! Rohkeimmat voi metsästää myös korkeampia kertoimia suuremmalla linjalla.

10 euroa pelirahaa