Bundesliiga su 24.09. klo 16:30

Bayer Leverkusen - Heidenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turvavyöt kiinni – Leverkusenin ja Heidenheimin välillä tykitetään verkot rikki!

Bundesliigan parissa jatketaan jälleen sunnuntaina, kun illan kahdesta ottelusta aikaisempi käydään Bayer Leverkusenin ja Heidenheimin välillä. Heidenheim sai vihdoin voittotilin auki viime kierroksella, mutta nyt on todennäköisesti jälleen aika palata maan pinnalle, sillä varsinkin kotiyleisön edessä Leverkusen on jättisuosikki. Heidenheim pystyy kiusaamaan Leverkusenin alakertaa, mutta pisteille saakka vieraat tuskin yltää.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 5×20€ ilmaisvetoja!

Leverkusenin kausi on lähtenyt loistavasti käyntiin ja neljän kierroksen jälkeen ainoa pistemenetys oli tasapeli Bayern Münchenin vieraana. Varsinkin hyökkäyspäässä palaset on loksahtanut kohdalleen odotettua nopeammin ja viikolla hurjastelu sai jatkoa eurokentillä, kun Häcken kaatui ilman suurempia ongelmia lukemin 4-0. Rasituksesta toki pientä miinusta on annettava, mutta kyseessä oli kuitenkin kotiottelu eikä esimerkiksi ykkösavaukselta vaadittu täyttä iltapuhdetta.

Heidenheim sai vihdoin viime kierroksella kauden ensimmäisen onnistumisen, kun Werder Bremen kaatui lopulta lukemin 4-2. Matsi oli melkoista vuoristorataa, sillä Heidenheim ehti jo menettää kahden maalin johtoaseman, mutta lopulta voitto tuli ansaitusti. Puolustuksen kanssa on edelleen paljon parannettavaa, mutta yläkerrasta vierailta löytyy ihan kelvollisesti uhkaa ja esimerkiksi viime kauden maalitykki Tim Kleindienstillä on vielä paljon annettavaa. Lisäksi ennen kaikkea Bremenistä hankittu Eren Dinkci on ollut loistava lisä sarjanousija hyökkäyskalustoon.

1. FC Heidenheim 1846

@FCH1846
⏰ 90. Min. ERTSER BUNDESLIGA HEIMSIEG! 🔴🔵

⚽️ #FCHSVW 4:2 | @mhp_de

Bundesliiga ja maalijuhlat kuuluu yhteen ja tälläkin kerralla betsien osalta päästään iskemään rahat overille 3,5 maalin linjalla. Leverkusenin hyökkäys on ollut alkukaudesta aivan jäätävässä iskussa ja vaikka Victor Boniface on ollut joukkueen tehokkain, löytyy tällä hetkellä uhkaa todella laajalta rintamalta. Vierailla on omat aseensa haastaa Lukas Hradeckya maalilla, mutta hyvänä iltana jo pelkästään Leverkusen takoo betsin yksin maaliin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Leverkusen-Heidenheim yli 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.