Bundesliiga pe 23.02. klo 21:30

Bayer Leverkusen - Mainz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mainzin juhlat jää lyhyeen – Leverkusen matkaa vääjäämättömästi kohti mestaruutta!

Bundesliigassa kierros isketään perjantaina käyntiin sarjaa johtavan Bayer Leverkusenin saadessa vieraakseen Mainz. Moni joukkue on tällä kaudella koittanut Leverkusenia horjuttaa siinä onnistumatta ja totta puhuen vaatisi pienen ihmeen jotta vieraat poistuisi viheriöltä voittajana. Tiiviin puolustuspelin avulla piste voi olla saavutettavissa, mutta todennäköisesti Leverkusen tulee ottamaan jälleen askeleen kohti mestaruutta.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lukas Hradeckyn kipparoima Leverkusen on kovaa vauhtia matkalla mestaruuteen. Matseja on toki vielä runsaasti jäljellä, mutta ero Bayern Müncheniin on jo peräti kahdeksan pistettä eikä isäntien tahti näytä hiipuvan. Sen lisäksi että Leverkusen on pelannut itse fantastisen kauden, on myös Bayernin kompuroinnit viime aikoina auttanut runsaasti. Victor Boniface on yhä sivussa ja myös Exequiel Palaciosin pelikunto on vielä arvoitus, mutta Leverkusen on saanut paikattua kaksikon poissaolot loistavasti.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
We. Keep. Going! 😮‍💨⚫️🔴

#Bayer04 #Werkself

Mainz puolestaan löytyy sarjataulukon vastakkaisesta päädystä ja tällä hetkellä vieraat on putoamisuhan alla, vaikka paikka paikoin Mainz on pystynyt tarjoamaan ihan kohtalaisia esityksiä. Viime kierroksella tuli kovasti kaivattu voitto FC Augsburgista lukemin 1-0. Kokoonpanotilanne ei helpota vieraiden tilannetta, sillä varmuudella sivussa ovat ainakin Andreas Hanche-Olsen sekä Stefan Bell ja epävarmuutta on Jonathan Burkardtin, Tom Kraussin, Edimilson Fernandesin sekä Maxim Letischin pelikunnon yllä.

Mainz 05 English

@Mainz05en
THIS. IS. MASSIVE. ❤️🤍

1-0 | FT | #M05FCA

Pelivalinnaksi napataan Mainzin jäämistä maaleitta(alle 0,5). Mainz ei ole aivan niin huono nippu mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää, mutta tehottomuus on ollut vierailla suuri ongelma tällä kaudella ja Leverkusenia vastaan paikoille pääseminen tulee olemaan työn ja tuskan takana. Leverkusenin alakerta on ollut sarjan paras ja se esimerkiksi jätti toissa kierroksella Bayernin täysin aseettomaksi.