Eurooppa-liiga to 13.04. klo 22:00

Leverkusen - Royale Union SG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelastaako Lukas Hradecky Leverkusenin? Eurooppa-liigan superyllättäjä hurjassa vedossa!

Royal Union Saint-Gilloise on marssinut jo puolivälieriin Eurooppa-liigassa. Mikään sattuman kauppa ei ole kyseessä, vaan joukkue on löytänyt todellisen huipputason sillä pelaajistolla, mikä sillä on käytössä. Erityisesti hyökkäyspäässä tekeminen hivelee silmiä, mutta myös kokonaiskollektiivi on mainiolla tasolla. Edellisellä kierroksella laulukuoroon lähti jo Union Berlin ja Bayer Leverkusenin on syytä olla erityisen varuillaan tulevalla pudotuspelikierroksella.

Olisiko Lukas Hradeckysta jälleen kerran isäntien pelastajaksi? Äärimmäisen haasteellinen kierros on tiedossa – vastaan tulee joukkue, jonka pelaaminen toimii kuin rasvattu. Erityisen vaarallinen on Royale Union -hyökkäys, jossa riittää yhteispelaamisen lisäksi myös yksilötaitoa. Erinomaisessa vireessä olevat Victor Boniface ja Simon Adingra tähdittävät laidoilla ja keskellä viilettää Jean Lazare Amani. Norsunluurannikkolais-nigerialainen yhteistyö on ollut valttia belgialaisten tekemisessä tällä kaudella ja pallollisen pelaamisen sekä hyökkäyksen moottori, Maltan maajoukkuemies Teddy Teuma on myös vakuuttanut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Royale Union Saint-Gilloise

@UnionStGilloise
🔜 Tomorrow: 1/4 finals #UEL leg 1.

Bayer Leverkusen - Union SG.

#B04USG

On todennäköistä, että kuluvan kauden jälkeen Royale Union pääsee nautiskelemaan suurista siirtokorvauksista ja paletista poistuvat esimerkiksi ensin mainitut, mutta vielä tällä hetkellä tästä herkusta päästään nauttimaan. Brysselissä on meneillään käytännössä ennennäkemätön futisbuumi – jos Saint-Gillesistä kotoisin oleva ryhmä selviää kuivin jaloin vieraissa, kotona on varmasti melkoinen hurmos ensi viikolla. Hurmos on itse asiassa joka tapauksessa, mutta tässä on vierailla kaikki mahdollisuudet jatkoon ja otteluparin lähtökohdat ovat huomattavasti lähempänä 50–50-asetelmaa kuin kertoimista voisi päätellä.

Leverkusenin kausi on ollut melkoinen pannukakku ja vain arvonnat ovat pelastaneet sen, että joukkue on yhä mukana Eurooppa-liigassa. Tietysti materiaalinen etu isännillä on, mutta nyt vastassa on todellinen haaste. Vierailija on pelillisesti jopa selvähkösti parempi joukkue, joka on pystynyt jo tähän mennessä ylläpitämään tasoaan erinomaisesti. Tällä hetkellä mitään ei voi RUSG:n osalta sulkea pois – Uhmapelaajat pitää vieraiden jatkopaikkaa vähintään yhtä mahdollisena kuin isäntien vastaavaa. Pelivalinnaksi avauskamppailussa maistuu tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – tasapeli tai vierasvoitto), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – tasapeli tai vierasvoitto” 25€ panoksella ja voit voittaa 66€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.