Mestarien liiga ti 02.11. klo 22:00

Bayern München - Benfica

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bayern Münchenin ja Benfican välinen kohtaaminen tarjoaa jopa kaksi vetosaumaa!

Mestarien liiga jatkuu tänään ja rehellisyyden nimissä on paras tarjonta vasta keskiviikkona pelillisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö hyviä vetosaumoja olisi olemassa.

Yksi näistä saumoista löytyy Bayern Münchenin ja Benfican välisestä kohtaamisesta. Ensimmäinen osa päättyi Bayernin 4-0 vierasvoittoon. Kaikki maalit tulivat toisella jaksolla ja Bayern loi tontteja yli kolmen maalin edestä ja heillä oli myös kaksi hylättyä paitsiomaalia, mistä ei tietenkään odottamaa lasketa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tämän jälkeen hävisi Bayern muun muassa cupissa 5-0 ja voitolla tänään olisi jatkopaikka varmistunut, mikä vuorostaan tarjoaa hyviä kierrätyssaumoja tiiviin otteluohjelman keskellä. Mennään asiaan.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Bayern vs Benfica | Possible lineups [Bild]

Leon Goretzka ja Alphonso Davies ovat hieman epävarmoja matsiin, mutta saksan mediassa molemmat herroista on ennakoitu avaukseen. Lucas Hernandez on samassa veneessä, mutta on syytä uskoa, että Hernandez tai Davies on avauksessa. Vaikka Goretzka ei avaisi, niin löytyy Bayernilta esimerkiksi Marcel Sabitzeria heittää tilalle. Kokoonpanossa ei pitäisi siis olla heikkoa lenkkiä.

Benficalla on vuorostaan sivussa Andre Almeida, Gil Dias sekä Valentino Lazaro. Kaikki kyseiset herrat ovat laitapakkeja. Diogo Goncalves tai Nemanja Radonjic lienee siis avauksessa oikean wingbackin roolissa. Mitä siis tarttuu lapulle?

Bayern tulee aivan varmasti kovalla vimmalla peliin kotinurmella. Maalimäärät ja tasoitukset eivät kiinnosta aivan liikaa, vaikka Bayern voittaa varsin todennäköisesti 2-3 maalilla. Tästä matsista otetaan itse asiassa pari vetoa talteen.

Ensimmäinen veto on ensimmäisellä jaksolla yli 1.5 maalia, joka löytyy Bethardilta varsin maistuvilla 1,95 kertoimilla. Tähän kylkeen paukutetaan Bayern -2 aasialaisella tasoituksella, mutta koska vedot liittyvät toisiinsa, niin pidetään panoskoko hieman ujompana jälkimmäisessä vedossa.