Bundesliiga su 27.08. klo 18:30

Bayern München - FC Augsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Harry Kanea ei Augsburg pysäytä – viekö Bayern jälleen pisteet murskalukemin?

Sunnuntaina Bundesliigassa kierros päätetään todennäköisesti melkoisella ylijuoksulla, kun jälleen kerran suurin mestarisuosikki Bayern München saa kotiyleisön edessä vastaansa putoajaehdokkaisiin kuuluvan FC Augsburgin. Bayern aloitti Bundesliigassa voitolla, mutta Super Cupin tyly 0-3 -tappio RB Leipzigiä vastaan antaa varmasti lisäpotkua tarjota kotiyleisön rahoille vastinetta.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

  Bayernin kohdalla viime aikoina suuri osa uutisoinnista on pyörinyt Harry Kanen ympärillä eikä se mikään ihme ole. Tähtihankinta pääsi heti Werder Bremeniä vastaan loistamaan tarjoten maalisyötön heti matsin alkuun ja myös maalitili Bayernin paidassa aukesi toisella jaksolla. Augsburgin pitäisi kotiyleisön edessä olla vielä Bremeniä selvästi helpompi vastus, joten Bayern on saamassa todella räjähtävän alun ainakin hyökkäyspäässä. Loukkaantumisten osalta Jamal Musialan poissaolosta on miinusta annettava, mutta päteviä korvaajia Bayernilta löytyy.

  FC Bayern Munich

  @FCBayernEN
  We've got your debut goal on replay, @HKane 😍

  #packmas

  Avauskierroksen maalirikkain ottelu käytiin Augsburgin ja Mönchengladbachin välillä. Ottelu oli tykitystä heti alusta alkaen ja vaikka toisella jaksolla tahti hieman hiipui, jäi loppulukemiksi peräti 4-4. Ehkä aivan kahdeksan maalin hurjastelusta ei lopulta pelillisesti ollut kyse, mutta kumpikaan joukkueista ei omassa päädyssä loistanut. Augsburg oli lähellä voittoa, mutta Gladbachin tasoitus syntyi aivan lisäajan lopulla pilkulta. Neljä tehtyä maalia toki on kova suoritus, mutta Bayernin vieraana jo pelkästään neljän maalipaikan luominen voi tehdä tiukkaa.

  FC Augsburg

  @FCAugsburg
  90+7' Unfassbar. Rückstand, Anschluss, Ausgleich, Führung und dann in letzter Sekunde doch wieder der Ausgleich. 🤯 4:4 endet das erste Spiel der Saison 2023/24. #FCABMG

  👉 Wer war euer #ManOfTheMatch: fca07.com/LP_MOTM

  Lapulle otetaan tylysti Bayernin voittoa -2,5 maalin tasoituksella. Linja kuulostaa hurjalta, mutta kotiyleisön edessä Bayernilta ei voi odottaa muuta kuin täyttä ylikävelyä. Augsburgin alakerta oli jo avauskierroksella pahasti helisemässä eikä Gladbachin hyökkäystä voi edes verrata Bayernin tähtimiehistöön. Lisäksi Bayernilta löytyy laatua ja nälkäisiä pelaajia myös penkiltä, joten ottelun lopussa johtoasemassa kotijoukkue tuskin ainakaan täysin nostaa jalkaa kaasulta – Bremeniä vastaan kolme viimeisintä maalia syntyi viimeisen 20 minuutin aikana.