Bundesliiga la 28.01. klo 19:30

Bayern München - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ökykerroin 8,30 talteen! Bayern Münchenin tulospaine kasvaa ja MM-tauko vaatii veronsa korkojen kera

Voita 207,5€ Bayern Münchenin yllätystappiolla! Kun betsaat kohdetta, saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle vihjeen lopussa olevilla ohjeilla.

Bayern Münchenin otteissa näkyy tällä hetkellä mittava sairaslista eikä joukkue ole vielä pystynyt ottamaan ensimmäistäkään voittoa pitkän ottelutauon jälkeen. Toki kymmenen kertaa peräkkäin Saksan mestaruuden voittaneen isännän pitäisi pystyä parempaan, mutta tukkoista on ollut. Sarjanelonen Frankfurt ei ole mikään pisteautomaatti – voitolla vierailija nousisi vain kahden päähän sarjaa johtavasta kotijoukkueesta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kuten tiedetään, parhaimmillaan Bayern München on pitelemätön, mutta erittäin nuhainen on sen uusi startti ollut. Tietysti Julian Nagelsmannin miehistön osalta pitää muistaa, että se ei suinkaan ole lomaillut saati harjoitellut yhtenäisesti MM-tauon aikana – valtaosa pelaajista on ollut edustamassa maajoukkueitaan Qatarissa. Lepo on jäänyt minimiin ja kisojen seurauksia saataneen ihastella esimerkiksi merkittävien eurooppalaisseurojen pitenevien loukkaantumislistojen muodossa keväällä.

Bayernilla loukkaantumisia on toki jo nyt vähintään tarpeeksi. Iloinen uutinen sinänsä on, että MM-kisat loukkaantumisen vuoksi välistä jättäneen Sadio Manén pelikunto lähestyy kovaa vauhtia. Toistaiseksi senegalilainen jatkanee kuitenkin sairastuvalla Lucas Hernandezin, Noussair Mazraouin, Bouna Sarrin sekä Manuel Neuerin ohella. Loukkaantuneen maalivahtilegendan tilalle ykköstorjujaksi hankittiin Borussia Mönchengladbachista Yann Sommer.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
⚡️𝗧𝗢𝗠𝗢𝗥𝗥𝗢𝗪⚡️

More than just ready! 🦅🔥

#SGE I #FCBSGE

Vierailla ainoastaan Éric Ebimbe, Marcel Wenig sekä tuore satsaus tulevaisuuteen eli Paxten Aaronson puuttuvat vahvuudesta. Frankfurt palasi viime viikonloppuna vakuuttavalla 3–0-kotivoitolla ja kaapi aiemmin kuluvalla viikolla vieraspisteen 1–1-tasurilla Freiburgia vastaan. Kotijoukkueen päädyssä paine kasvaa eikä lauantain matsi ole todellakaan mikään läpihuutojuttu.

Sekä RB Leipzigia vastaan reissussa että kotonaan Kölniä vastaan nihkeisiin 1–1-tasatuloksiin päätyneen Bayernin päädyssä ei voida olla tyytyväisiä tuloksiin sairastilanteesta huolimatta. Viimeistely on ontunut paluuotteluissa pahemman kerran ja Manén panosta kaipaillaan kipeästi. Vaikka Eric Choupo-Moting onnistui joukkueen ainokaisen viime viikonloppuna Die Roten Bullenin verkkoon tekemään, on 33-vuotias kolossi selvä vaihtopelaaja. Pitää muistaa, että myös target-hyökkääjällä on allaan kovat minuutit Kamerunin paidassa MM-kisoissa.

Voisiko Frankfurt jopa yllättää Bayernin? Uhmapelaajat uskoo sen olevan mahdollista. Isäntä on kaukana parhaasta tasostaan ja tulospaine todella tasaisen Bundesliigan kärkipäässä yltyy. Pelivalinnaksi lätkäistään kokeiluun maltillisella panostuksella vieraiden voitto (1X2) ökykertoimella!

Betsaa UP:n kohdetta: voit voittaa 207€ ja saat lisäksi 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Eintracht Frankfurt), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Eintracht Frankfurt” 25€ panoksella ja voit voittaa 207,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.