Bundesliiga la 06.11. klo 16:30

Bayern München - Freiburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappioton Freiburg haastamaan Bayernia

10 pelatun kierroksen jälkeen Bundesliigasta löytyy yksi tappioton joukkue, mutta se ei olekaan Bayern vaan vierailija Freiburg. Alkukauden yllättäjä on kerännyt 22 pistettä ja on sarjataulukossa sijalla kolme. Bayern puolestaan on palannut vähemmän yllättäen 5-0 cup-tappion jälkeen omalle tasolleen ja on nakutellut hurjat 10 maalia kahdessa edellisessä ottelussa.

Erikoistilanteet voi nousta tässä matsissa arvoon arvaamattomaan, nimittäin Freiburg on tehnyt Dortmundin kanssa eniten erikoistilanne maaleja tällä kaudella, molemmilla jengeillä on 12 osumaa erikoistilanteista. Kulmapotkut sekä sivuvaparit voisi olla yksi Freiburgin aseista horjuttaa kivikovaa Bayernia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kaikki tietävät Bayernin räjähtävän hyökkäyksen ja kysymys kuuluukin kestääkö Freiburgin puolustus? Maaliodottamien perusteella vieraiden puolustus on ollut sarjan parhaita siitä huolimatta, että se on kohdannut myös laatujoukkueita. Hyökkäyksessä riittää parannettavaa, mutta maalinteko on silti sujunut kohtalaisesti. Vincenzo Grifo on ollut Freiburgin tehokkain 3+2 saldolla ja kannattaa seurata häntä.

Tasoeroa ei voi kiistää ja Bayern tämän voittanee erittäin todennäköisesti, kotijoukkuetta kuitenkin rasittaa tämän viikon UCL-matsi ja tehot ei välttämättä ole maksimeissa. Luottoa löytyy Freiburgin puolustukseen ja korkean tasoituslinjan takia napataan lapulle Freiburg +2,5. Bayern voi kuitenkin latoa sen 4-6 maalia taululle, joten pidetään panos maltillisena.