Bundesliiga su 30.04. klo 16:30

Bayern München - Hertha Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kenelle kelpaa mestaruus? Dortmund sössi jälleen ja nyt Bayernilla on taas mahdollisuus nousta kärkeen – Herthaa odottaa murskatappio!

Bundesliigassa mestaruustaisto tiivistyy ja jälleen kerran Bayern Münchenilla on avaimet siirtyä kärkipaikalle, kun sarjan hännillä oleva Hertha Berlin asettuu vastaan. Joukkueiden välinen tasoero on valtava ja vaikka myös Hertha tarvitsee pisteitä, tulee Bayern todennäköisesti valtavalla raivolla sisään, sillä isäntien tulokset viime aikoina on ollut kaikkea muuta kuin mitä joukkueelta odotetaan. Ärsytetty Bayern ei lupaa hyvää Herthan kannalta.

Bayern hankki Thomas Tuchelin antamaan joukkueelle paremmat mahdollisuudet kerätä pokaaleja, mutta toistaiseksi Tuchelin alaisuudessa kaikki on mennyt pieleen. Saksan cupista joukkue putosi välittömästi ja lisäksi Mestarien liigassa seinä tuli vastaan. Bundesliigassa puolestaan Bayern ja kovin kilpakumppani Dortmund ovat sössineet pisteitä kerta toisensa jälkeen ja jälleen Bayernilla on sauma nousta voitolla kärkeen. Maalipaikkojen suhteen Bayern on ollut viime aikoina myös osittain epäonninen, mutta ei joukkueen esitykset myöskään ole ollut odotetulla tasolla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ Tuchel: "Hertha are a bit of an unpredictable opponent, with their recent change of coach. It's just one more reason for us to focus fully on ourselves. The situation is crystal clear. We need to take on this fight and see it as an even battle. We need to deliver."

#FCBBSC

Herthan kausi on ollut vaikea ja tällä hetkellä putoaminen sarjaporrasta alaspäin vaikuttaa vääjäämättömältä. Vieraat on sarjataulukon hännillä 22 kerätyllä pisteellä ja karsijan paikan yläpuolella olevaan Bochumiin on matkaa kuusi pistettä, vaikkakin Bochumilla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Edellisillä kierroksilla täksi kaudeksi nousseet Schalke ja Werder Bremen pyörittelivät Herthaa yhteismaalein 4-9, joten vieraiden tilanteen voidaan sanoa olevan enemmän kuin heikko.

Poissaolojen osalta Bayernilta sivussa ovat näillä näkymin muun muassa Eric Maxim Choupo-Moting, Alphonso Davies ja Dayot Upamecano. Myös Herthalla poissaoloja on paljon, mutta mainittakoon avauksen pelaajista Marco Richter, Marc Oliver Kempf ja Suat Serdar. Vaikka Bayernin nimilista on luonnollisesti kovempi, pystyy se kuitenkin paikkaamaan aukot Herthaa paremmin.

Hertha Berlin

@HerthaBSC_EN
ℹ️ The following players will be missing for #FCBBSC:

🚑 @KPBofficial
🚑 Márton Dárdai
🚑 @sjovetic
🚑 Marco Richter
🏋️ Kélian Nsonsa
🚫 Marc Kempf
🚫 Suat Serdar

#HaHoHe

Tällä hetkellä kotijoukkueen kaikki panokset on Bundesliigassa ja Uhmapelaajat odottaa erittäin yksipuolista paineistusta – lapulle otetaan Bayernia -2,5 maalin tasoituksella. Tässä kohtaa on muistettava, että joukkueiden välinen tasoero on valtava ja pistemenetyksistä huolimatta Bayern on lähes poikkeuksetta vienyt otteluiden maalipaikat, mutta vastustajilla viimeistely on toiminut paremmin.