Bundesliiga pe 12.01. klo 21:30

Bayern München - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoffenheimin alakerta heikkeni entisestään – Bayernin vieraana luvassa on kylmää kyytiä!

Bundesliigassa tauko on vihdoin vietetty ja takaisin viheriölle palataan perjantaina Bayern Münchenin ja Hoffenheimin välisen taiston parissa. Afrikan ja Aasian mestaruuskilpailut tulee tulevissa otteluissa sekoittamaan pakkaa joidenkin joukkueiden osalta – Bayernilta kisoissa on alakerrasta Kim Min-Jae sekä Noussair Mazraoui ja Hoffenheimilta suuren osan kaudesta loukkaantuneena ollut Diadie Samassekou.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayern lähtee kauden toiselle puoliskolle erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Se on edelleen sarjan kovin joukkue ja suurin suosikki voittamaan mestaruuden, mutta päteviä haastajia löytyy useampikin. Dortmund on jäänyt hieman perään, mutta RB Leipzig sekä Stuttgart on esiintynyt erittäin hyvin ja kärkipaikkaa pitävä Leverkusen oli syyskauden paras joukkue. Yllätys nöyryytys Frankfurtia vastaan otettiin Bayernin leirissä tosissaan, sillä perään se jatkoi puhdasta peliä Mestarien liigassa kaatamalla Manchester Unitedin, Stuttgart jäi kotona täysin jyrän alle ja Wolfsburgia vastaan esitys oli niin ikään vahva.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ Tuchel on the title race: "As well as Leverkusen, Stuttgart and Leipzig have the chance to go on a real run. We can close the gap to Leverkusen on Friday. We've been playing at a really high standard, but can still improve in the opposition half and with our Gegenpressing. I…

Hoffenheimin kausi on toistaiseksi sujunut pisteiden valossa jopa odotettua vahvemmin. 16 kierroksen jälkeen saldona on 24 pistettä ja kuudennesta sijasta käytävä taistelu on erittäin tiukkaa. Maaliodottamien valossa meno ei kuitenkaan ole ollut yhtä ruusuista ja esitysten osalta on nähtävä parannusta, jotta nykyinen pistetahti voisi säilyä loppuun saakka. Andrej Kramaricin ja Maximilian Beierin muodostama kaksikko pystyy tehdä tuhoja hyökkäyspäässä, mutta Bayernia vastaan suurin huoli on se, kuinka alakerta kestää kasassa kovan paineen alla. Tilannetta vaikeuttaa se, että isoja minuutteja kerännyt Kevin Vogt siirtyi Union Berlinin riveihin.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
All the best, Kevin 👋

Kevin Vogt has left TSG and joined Union Berlin.

Tasoero on valtava Bayernin eduksi ja Galaksinon tarjoamalla 2,15 kertoimella Bayernin vähintään neljä osumaa kelpaa kupongille. Linja kuulostaa korkealta, mutta ennen taukoa jopa sarjanousija Darmstadt kuritti Hoffenheimin alakertaa kolmesti ja Bayernin vieraana paine tulee olemaan valtava. Vieraiden pakka harvoin pysyy läpi ottelun kasassa ja Bayernin työkalupakista löytyy jos jonkinlaista kikkaa maalipaikoille murtautumiseen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Bayernin yli 3,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Bayern yli 3,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.