Mestarien liiga ti 01.11. klo 22:00

Bayern München - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bayern München painii täysin omassa sarjassaan! Onko tiedossa jo viides nollapeli Mestarien liigassa?

Bayern München on jo varmistanut lohkovoittonsa napsittuaan täyden pistepotin kaikissa viidessä ottelussaan. Isännän verkkoon on tehty toistaiseksi ainoastaan kaksi maalia, eikä Inter onnistunut edes kotonaan yllättämään saksalaisia. Toki samaan hengenvetoon on todettava, että muutoin Inter on ollut todella positiivinen ilmestys lohkovaiheessa ja niin ikään varmistanut jatkopaikkansa. Torstailiiga kutsuu puolestaan pahasti C-lohkossa alisuorittanutta Barcelonaa, joka onnistui nappaamaan Interiä ja Bayernia vastaan yhteensä vain pisteen.

Millaisella kokoonpanolla Julian Nagelsmann lähettää kotijoukkueen Allianz Arenan nurmelle? Odotusarvo on, että täydellistä remonttia ei nähdä – joitakin muutoksia on puolestaan varmuudella tiedossa. Matthijs de Ligt sai pienen kolhun viikonloppuna Bundesliigassa, joten alakertaan hypännee Benjamin Pavard. Jo aiemmin sairaslistalla olleista pelaajista Bouna Sarr, Lucas Hernandez, Leroy Sané sekä viikonloppuna puuttunut Thomas Müller jatkavat tiettävästi sivussa. Varmuudella uupuu myös Manuel Neuer, jota Sven Ulreich on tuurannut ansiokkaasti isännän kuuden ottelun voittoputken ajan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Vierailla Marcelo Brozovic, Dalbert ja Romelu Lukaku ovat sivussa. Jälkimmäinen kävi jo välillä kokoonpanossa, mutta on nyt loukkaantunut uudelleen. Hyökkäyspäässä nähtäneen tutut nimet Lautaro Martínezin sekä Edin Džekon muodossa. Vierailla joitakin pieniä muutoksia saattaa niin ikään olla luvassa kokoonpanoon, mutta pitkälti se noudattanee samaa kaavaa kuin viikonloppuna tulleessa 3–0-kotivoitossa Sampdoriaa vastaan. Vaihdosta aloittanut puolustaja Francesco Acerbi palannee ainakin avaukseen.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ @J__Nagelsmann on @esmuellert_: "The plan is to give Thomas a reduced workload this week and see how things are by this weekend. I don't think that he will be part of the squad."

#packmas #FCBInter

Bayern on ollut europeleissään raudanluja ja sitä vastaan on tässä melko vaikeaa perustellusti takoa betsejä. Interin kautta tarjotut kertoimet ovat sinänsä houkuttavia, mutta melko linjassa odotusten kanssa. Katseet käännetään maalimääriin.

Kuten todettua, isäntä on päästänyt vaivaiset kaksi maalia europeleissään ja kaiken kukkuraksi molemmat niistä viimeisteli kotikentällään Plzen. Nagelsmannin miehistö on nollannut lohkon kovimmat joukkueet Barcelonan kahdesti ja päätöskierroksen vastustajansa Interin sekä tšekkiläislilliputin kotonaan – nollapelejä on siis kertynyt yhteensä jo neljä. Tulevassakaan kamppailussa tuskin mässäillään järjettömästi maaleilla, eikä hirmuista panostakaan ole. Pelivalinnaksi maistuu alle 2,5 maalia -kohde, jolle on tarjolla hämmästyttävän korkea kerroin.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ alle 2,5 maalia -kohteelle, saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – Maalimäärä alle 2,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 76,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.