Bundesliiga pe 15.09. klo 21:30

Bayern München - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mitä herkkua – Bundesliigan pariin palataan todellisen huippumatsin kera!

Bundesliigan pariin palataan jälleen perjantaina ja luvassa on toistaiseksi alkukauden kovin matsi, kun Bayern München saa vieraakseen Leverkusenin. Bayern toki on kotona mitä tahansa joukkuetta vastaan Bundesliigassa suosikki, mutta vieraat on saanut loistavan lähdön kauteen ja se kuuluu aivan Bayernin kärkihaastajiin. Viihdyttävää futista on varmasti luvassa!

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Bayern on aloittanut Bundesliigassa odotetusti kolmella voitolla ja luonnollisesti suurimmat katseet on kohdistunut Harry Kaneen. Tähtihyökkääjä on päässyt iskemään kolme maalia, mutta nyt vastassa on ensimmäistä kertaa todella laadukas puolustus. Bayern on toistaiseksi napannut vaivattomasti voitot häntäpään joukkueilta, vaikkakin Mönchengladbachia vastaan Mathys Telin iskemä voittomaali tuli vasta loppuhetkillä.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
👀 On average, Mathys Tel scores a goal every 62 minutes in the Bundesliga 🔥

No other player has a better minutes-per-goal ratio in the German top-flight 📊

#MiaSanMia

Leverkusenin kausi on alkanut puhtaasti kolmella voitolla ja uudet hankinnat on sopeutunut jopa odotettua paremmin. Xabi Alonso on saanut suunnitelmansa ajettua heti sisään ja ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan vaihtoehtoja löytyy tällä hetkellä runsaasti. Florian Wirtz jakelee kärjen takaa loistavia syöttöjä ja uusi hankinta Victor Boniface on osunut jo neljästi. Lisäksi Granit Xhaka on näyttänyt miksi häntä voidaan pitää aivan Bundesliigan kärkikorin keskikenttäpelaajana.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
ROOKIE OF THE MONTH! ⚫🔴

It could only be him! GGs Vic! 🏆👏

#BLRookie #Bayer04 #Werkself

Molemmilla joukkueilla oli pelaajia maajoukkueiden mukana, joten siinä mielessä osalla pelaajista on hieman rasitusta alla, mutta todennäköisesti näin isoon matsiin isketään paras mahdollinen avaus kehiin. Avauksen pelaajista Bayernilla on pieniä kysymysmerkkejä Joshua Kimmichin pelikunnon yllä. Leverkusenilta Patrik Schick on loukkaantuneena, mutta Boniface on täyttänyt saappaat paremmin kuin hyvin.

Uhmapelaajat on ollut vahvasti Leverkusenin kelkassa alkukauden ja samalla suunnalla päästään jälleen jatkamaan. Pelivalinnaksi poimitaan Leverkusenin vähintään kaksi tehtyä maalia. Bayernin alakerta joutuu ensimmäistä kertaa kovalle koetukselle sitten Super Cupin tappion Leipzigiä vastaan ja on hyvä muistaa, että isäntien maalilla pelaa Manuel Neuerin sijaan kakkosvahti Sven Ulreich.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Leverkusen yli 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Leverkusen yli 1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.