Bundesliiga pe 30.09. klo 21:30

Bayern München - Leverkusen

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigan huippumatsiin odotetaan maaleja, maaleja ja vielä lisää maaleja!

Bundesliigan pariin on jälleen mukava palata, kun perjantaina päästään heti nauttimaan huippuottelusta Bayern Münchenin ja Leverkusenin välillä. Molemmissa seuroissa on ollut kauden alkuun pientä kriisin poikasta ja tulokset on jättänyt paljon parannettavaa. Tässä matsissa voi olla maaleja tarjolla oikein urakalla, sillä Bayernin tulivoima on kaikkien tiedossa, mutta myös vierailla ketsuppipullo voi aueta minä hetkenä hyvänsä.

Bayern aloitti kauden murskaavasti ja moni varmasti jo pohti, onko mestaruustaisto taputeltu jo ennen kuin se edes ehtii alkaa. Hiljattain Julian Nagelsmannin miehistöllä on kuitenkin ollut kuiva kausi käynnissä ja tällä hetkellä Bayern löytyy sarjataulukosta vasta viidentenä – erot toki on vielä erittäin pieniä. Bundesliigan puolella Bayern on pelannut nyt neljä ottelua voitoitta. Kolmen peräkkäisen tasapelin lisäksi Bayern onnistui häviämään FC Augsburgille ja jättiläinen jäi vieläpä ilman maalia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ @J__Nagelsmann on the opponent: "Leverkusen are in a tough spot, but they have a strong squad and know how to play. They have a lot of individual talent and an excellent coach. It's a heavyweight clash, even if the table doesn't fully represent this fact."

#FCBB04

Bayernin kohdalla vielä ei kuitenkaan aivan liikaa kannata huolestua. Ottelusta toiseen se hallitsee maalipaikkoja ja hieman paremmalla tuurilla pisteitä voisi olla selvästikin enemmän – toki huippujoukkueelta odotetaan myös kliinistä viimeistelyä, vaikka Robert Lewandowskin tasoista tykkiä ei enää löydy.

Leverkusen on kontannut pahasti. Toistaiseksi saldona on vasta viisi pistettä ja hiljalleen Gerardo Seoanen työpaikka alkaa olemaan uhattuna. Mestarien liigan puolella nähtiin mihin Leverkusen pystyy, kun se kaatoi Atletico Madridin tyylikkäästi lukemin 2-0, mutta heti perään Werder Bremeniä vastaan oli tyytyminen tasapeliin. Lukas Hradeckýn takana verkko heiluu liian tiheään tahtiin eikä viimeistely ole ollut toivotulla tasolla. Paikoille Leverkusen kyllä pääsee, mutta muun muassa Patrik Schick ei ole vielä päässyt odotettuun lentoon.

Bayernilta näillä näkymin sivussa ovat muun muassa Lucas Hernandez sekä Kingsley Coman – kovia pelureita, mutta korvaajat kyllä löytyy. Vierailta loukkaantuneiden listalta löytyy pitkäaikaispotilas Florian Wirtzin ja lisäksi mainittakoon Exequil Palacios, joka on sivussa keskikentältä.

Tauon jälkeen uusi kierros on mukava aloittaa vauhdikkaalla väännöllä ja viihdettä tämän kaksikon välille on ehdottomasti odotettavissa. Yli 3,5 maaliin suuntaan päästään betsit iskemään. Bayernin monipuolinen hyökkäys tulee tuottamaan ongelmia Leverkusenin puolustukselle, mutta ei vieraatkaan täysin aseettomaksi jää ja ennen kaikkea vastaiskuilla Leverkusen pystyy horjuttamaan Bayernin alakertaa.