Mestarien liiga ke 19.04. klo 22:00

Bayern München - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Viime viikolla Mané leipoi Sanéa lättyyn! Pystyykö Bayern keskittymään olennaiseen vai jyrääkö City jälleen?

Tekikö Manchester City kaiken tarvittavan viime viikolla? Siltä vahvasti näyttää, kun joukkue pääsee Allianz Arenalle kolmen maalin karkumatkalta. Edellisen viikon kohtaamisen loppuhetket olivat siinä mielessä dramaattiset, että saksalaisjoukkueen pelaajat alkoivat keskenään tapella viheriöllä. Tämä ei anna erityisen hyvää kuvaa, mutta ehkä edellisen kamppailun möröt on saatu viikossa käytyä läpi.

Avausosaottelu Etihad Stadiumilla päättyi viime viikolla Manchester Cityn suvereeniin 3–0-voittoon, mikä mahdollistaa Pep Guardiolalle astetta konservatiivisemman pelikirjan vieraskamppailussa. Samaan aikaan on huomioitava, että isäntä ottanee alusta saakka kovia riskejä ja taivaansiniset saattavat etenkin vastaiskuista tilanteenvaihtojen kautta päästä hyötymään. Mitään ylipassiivista Cityä on turhaa odotella Allianzin nurmelle ja tällä hetkellä ryhmä on huippuvireessä.

Viime viikon ottelun lopussa nähtiin ylimääräistä draamaa, kun Sadio Mané leipaisi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa lättyyn. Jälkimmäinen oli yksi ottelun vakuuttavimpia pelaajia vieraiden puolelta, mutta vaihdosta sisään tullut Mané sekä avauksessa paikan saanut Serge Gnabry toimittivat lähinnä tyhjää. On sanomattakin selvää, että viime viikon haavat ovat muistissa – kirjaimellisesti. Mané oli jäähyllä viikonloppuna Bundesliigasta, mutta nähtäväksi jää, onko mies kokoonpanossa keskiviikkona.

Mielipiteitä sekä puolesta että vastaan, mutta lähinnä vastaan, kerännyt valmentajavaihto Julian Nagelsmannista entiseen PSG- ja Chelsea-luotsiin Thomas Tucheliin on toistaiseksi tuonut isännille lähinnä lunta tupaan. Tuchelin luotsaamana joukkue on ulostanut itsensä Saksan Cupista – todennäköisesti kohta myös Mestarien liigasta. Viime viikonloppuna olisi ollut saumaa sinetöidä Saksan mestaruus, mutta tuli ala-arvoinen 1–1-tasuri Hoffenheimia vastaan kotona.

Hyvät neuvot ovat kalliita ja vitsit vähissä. Manchester City on ylivoimainen Mestarien liigan voittajasuosikki ja tästä otteluparista se etenee tyylillä jatkoon. Kuten viime viikon väännön loppuhetkien tapahtumista voi päätellä, oli Bayernilla suuria ongelmia keskittyä olennaiseen jo avauskamppailussa. Tällä viikolla sipulia on entistä vaikeampi pitää kasassa ja kolmen maalin takamatka älyttömässä vedossa olevaa vierailijaa vastaan on yksinkertaisesti liikaa. Pelivalinnaksi otetaan tasapeli ei vetoa -mallinen vierasvoitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasapeli ei vetoa – Manchester City), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasapeli ei vetoa – Manchester City” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.