ke 07.04. klo 22:00

Bayern München - PSG

Bayern München – PSG tarjoaa todella paljon pohdittavaa!

Bayern München – PSG! Huhhu. Viime kauden finaali, mutta kaksiosaisena. Ainoa mikä pistää hieman jäitä hattuun on se tosiasia, että molemmilla on painavia poissaoloja. Tämä on kuitenkin todella herkullinen pari, ja etukäteen tuntuu homma jopa yllättävän ennalta-arvaamattomalta, vaikka Bayernilla on Joshua KimmichLeon Goretzka kaksikko. Tähän ei tekisi mieli koskea ennakkoon edes kolme metriä pitkällä kepillä, mutta mennään sorkkimaan kuitenkin!

Poissaolot ovat hyvä paikka aloittaa ja puhutaan ensin kotijoukkueesta. Robert Lewandowski on sivussa. Maailman paras hyökkääjä tällä hetkellä, piste. Serge Gnabry on viimeinen poissaolija ja tämä tarkoittaa, että vielä viime kaudella PSG:ssä pelannut Eric Maxim Choupo-Moting aloittaa kärjessä. Alphonso Davies ja Jerome Boateng ovat jälleen käytettävissä, mutta voisi kuvitella, että pikakiituri Davies on penkillä. Yläkertaan ei meinaan löydy vaihtoja. Poissa myös siis Corentin Tolisso ja Douglas Costa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Entä PSG? Marco Verratti on sivussa kuten myös Leandro Paredes (punainen). Tämä muuttaa jo välittömästi dynamiikkaa. Kuka rakentaa peliä? Danilo Pereira on myös hieman epävarma, mutta saattaa avata. Tärkeintä tässä on varmaan, jos Danilo avaa vai ei. Ander Herrera Idrissa Gueye on ihan pätevä kahden suunnan pohja tempopalloon ja molemmat ovat työmyyriä. Jos Danilo avaa, niin voisi kuvitella myös, että Rafinha avaa kera yhden Gueye – Herrera kaksikosta. Mitä vielä?

Ai niin PSG:llä ei ole vasenta laitapakkia. Juan Bernat ja Layvin Kurzawa ovat sivussa. Abdou Diallo (toppari – ok painopiste/koko) pelaa siis vasempana laitapakkina. Tämä saattaa olla PSG:n pelastus. Thilo Kehrer avaa oikeana laitapakkina, sillä Alessandro Florenzi on sivussa. Ei siis hyökkäysapuja aivan liikaa, mikä voi olla hyvä asia. Neymar ja Kylian Mbappe ottavat meinaan ajoittain hieman vapauksia alaspäin. Mauro Icardi on myös sivussa.

Nähtäväksi jää onko Moise Kean vai Angel Di Maria avauksessa. Kenties molemmat. Näillä laitapakeilla ja keskikentillä ei PSG voi lähteä hakemaan mitään hienoa pallonhallinta jalkapalloa. Bayern on hyvä transitioissa ja voi olla varma, että keskikenttä-alakerta-akselin taito ei riitä parhaimpaan pallolliseen versioon PSG:stä. Mitä kannattaisi tehdä?

Todennäköisesti on vastaus pysyä kompaktina ja pyrkiä itse kurinalaisesti puolustamalla kääntää peliä (mustavalkoisesti ajateltuna). Bayernin korkea linja on haavoittuvainen ja Mbappe, Neymar ja kumppanit ovat tappavia vauhdissa. Lewandowskin hold-up-pelaaminen ja pelin yhdistäminen loistavat varmasti poissaolollaan. Hänen kliinisyys sekä boksiuhka luonnollisesti myös.

Bayern tulee pelaamaan uhrautuvaisen tiivisti kuten Leipzigia vastaan ja saksalainen on vaikea voittaa kotona. Kertoimet ovat yllättävän kohdillaan juuri nyt vaikka PSG tasoituksella hieman kiinnostelisi. Riippuu kuitenkin siitä millä koostumuksella Pariisilaiset lähtevät pelaamaan. Toisin sanoen säästetään tarkemmat arviot myöhemmäksi.

Pelivalinta otteluun on joka tapauksessa PSG +0.25 aasialaisella tasoituksella (1. half). Eli ensimmäisen puoliajan veto ja tasoitus on +0.25 tarkoittaen, että jos jakso päättyy tasan, niin saa kuitenkin puoli voittoa. Jos PSG johtaa tauolla niin saa täyden voiton takaisin. Bayernin johtaessa on veto hävitty. Kaksi tulosta tekee siis duunia puolesta. Toivotaan, että avaus on hyvä ja PSG kykenee roikkumaan mukana.

Bayern aloittaa varmasti vauhdilla, mikä voi olla hyvä asia vedolle. PSG:n pakotettu käsi saattaa olla jopa yllättävän hyvä asia. Jos ei ensimmäisen jakson vetoa löydy niin voi hakea PSG:tä tasoituksella näillä kertoimilla. Omat paukut menee tässä parissa liven puolelle.