Bundesliiga la 20.05. klo 19:30

Bayern München - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bayernin mestaruushaaveet uhattuna – lyökö Leipzig jättiläisen kanveesiin?

Lauantaina Bundesliigassa ilta päätetään todellisen huippuottelun parissa, kun Bayern München isännöi RB Leipzigiä. Kyseessä on ensinnäkin aivan huipputason joukkueet, mutta kaiken lisäksi panokset on valtavat. Leipzig on edelleen taistelemassa paikasta neljän parhaan joukkoon, mutta Bayernilla panokset on sitäkin kovemmat, sillä yksi pieni nukahdus voi katkaista jo vuosia kestäneen mestaruusputken. Tämän parempaa matsia saa hakemalla hakea.

Bayern on edelleen mestaruudessa kiinni kun enää kaksi kierrosta on jäljellä, mutta ero takana tulevaan Dortmundiin on vain yksi piste. Juurikin tämä ottelu on se, joka voi Bayernin mestaruushaaveet murskata, sillä puhtaasti pelilliseltä tasolta Leipzig on todella lähellä sarjan kakkossijaa. Bayernilla on alla kolme komeaa voittoa yhteismaalein 10-1, mutta toisaalta vastustajista vain Werder Bremen yltää edes hädin tuskin alempaan keskikastiin. Nyt vastassa on huippujoukkue ja kun katsotaan taaksepäin Bayernin suoritteita ennen kyseisiä voittoja, ei mestarisuosikin pelaaminen täysin vakaalla pohjalla ole.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leipzigin rahkeet ei lopulta mestaruustaistoon asti riittänyt, mutta kausi on päättymässä positiivisessa valossa, sillä voittoja on viime aikoina kertynyt mukavasti ja näillä näkymin tuloksena on varsin odotettu kolmas sija. Edellisellä kierroksella Leipzig oli lähellä kompuroida Bremeniä vastaan, mutta lopulta voitto tuli kuitenkin ansaitusti kahdella loppuhetkien osumalla. Leipzig on onnistunut viime aikoina luomaan maalipaikkoja hyvällä tahdilla, mutta tässä ottelussa sen on luonnollisesti pystyttävä ensin tukkimaan oma pääty. Aseet Bayernin puolustuksen horjuttamiseen vierailta kuitenkin löytyy.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
🎙️ Marco Rose:

"We can't allow Bayern to overwhelm us. Our job is to draw out their weaknesses. You have to be confident and believe in yourself in Munich - that's the key for me."

#FCBRBL

Loukkaantumisten osalta kummallakaan joukkueella ei pitäisi näillä näkymin uusia poissaolijoita olla, mutta pieniä kysymysmerkkejä on Leipzig-hyökkääjä Timo Wernerin yllä. Näistä lähtökohdista Bayern on luonnollisesti selvä suosikki, mutta Uhmapelaajien arviot on hieman markkinaa Leipzig-myönteisemmät. Leipzigillä on kasassa erittäin hyvä kokonaisuus vahvaa puolustuspelaamista sekä hyökkäyspään tähtiloistoa ja Bayernin kohdalla rupusakkien murskaaminen antaa hieman todellisuutta ruusuisemman kuvan. Lapulle haetaan rohkeasti Leipzigin suoraa voittoa – Bayernille ei kuitenkaan todennäköisesti tasapeli riitä, joten mahdollisessa tasatilanteessa loppua kohden riskitasot nousee ja sitä kautta Leipzigille voi aueta loistavia paikkoja iskeä vastaan.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ RB Leipzigille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – RB Leipzig” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 150€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.