Bundesliiga su 08.05. klo 18:30

Bayern München - Stuttgart

Bayern on panoksettomuudesta huolimatta kotona valtava suosikki, mutta vetojen osalta hypätään altavastaajan kyytiin!

Sunnuntain toisessa ottelussa Bayern München kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussa Stuttgartin. Tasoero on valtava, mutta tässä kohtaa motivaatiotekijät tulee esille. Stuttgartin mahdollisuudet pisteille ei kuulosta realistisilta, mutta joka tapauksessa se tarvitsee niitä. Bayernilla puolestaan olisi hyvä sauma tarjota peliaikaa nuorille ja vähälle vastuulle jääneille pelaajille, mutta kotiyleisön edessä se tuskin aivan edellisen kierroksen tasolle putoaa.

Kausi jäi Bayernilla osittain pettymykseksi mestaruudesta huolimatta, sillä Mestarien liigan puolella matka tyssäsi odotettua nopeammin. Bayernin mestaruus oli jo pitkään selvää ja kun se lopulta ratkesi ottelussa Borussia Dortmundia vastaan, oli juhlat valmiina alkamaan. Mestaruuden ratkettua lopullisesti Bayern matkasi Mainzin vieraaksi ja laittoi tiskiin huonoimman esityksen hetkeen. Mainz nappasi pisteet lukemin 3-1 ja Bayern oli täysin vastaantulija.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Stuttgartilla on kaksi peliä jäljellä ja ennen iltaa se löytyy sijalta 16. neljä pistettä yhden ottelun enemmän pelannutta Hertha Berliniä perässä. Viimeisellä kierroksella Stuttgart kohtaa vielä Kölnin, joten haaste on valtava, mutta ei kuitenkaan mahdoton. Voitot on kuitenkin jäänyt valitettavan vähiin viime aikoina, mutta muutama kelvollinen tasapeli mahtuu mukaan muun muassa Bayernin kaataneen Mainzin vieraana. Kokoonpanorintamalla pieni kysymysmerkki on Konstantinos Mavropanosin pelikunto, mutta todennäköisesti hän on avauksessa.

Bayern ei varmastikaan lähde pelleilemään kotiyleisön edessä, mutta epävarmuutta silti on. Pelillinen taso ei ole kauden loppua kohden ollut missään nimessä parhaimmillaan ja tässä kohtaa on vaikea saada enää täyttä tehoa irti koneistosta. Peli-idean osalta käännytään vieraiden suuntaan. Pisteille venyminen vaatii valtavaa onnistumista, mutta +2,0 maalin tasoitukselle tarjottu 1,80 kelpaa vetokoriin. Tarkoittaa siis, että vierasvoitto, tasapeli tai maalin tappio tuo voiton ja vielä kahden maalin tappiolla panos saadaan takaisin.

10 euroa pelirahaa