Bundesliiga ke 24.01. klo 21:30

Bayern München - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko mestaruus karkaamassa Bayernin käsistä? Jättiläisellä ei ole enää varaa nukahduksiin!

Bundesliigaa pelataan poikkeuksellisesti keskiviikkona, kun luvassa on Bayern Münchenin ja Union Berlinin välinen rästiottelu. Valtavat pisteet on jälleen jaossa, sillä Bayernilla mestaruustaistosta on tulossa äärimmäisen tiukka ja puolestaan Union kamppailee toisessa päädyssä sarjataulukkoa. Onko Unionilla mitään eväitä ryöstää edes pistettä?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayernilla on todella mielenkiintoinen loppukausi edessä, sillä valtavana mestarisuosikkina kaudesta toiseen lähtevä kotijoukkue on laitettu todella ahtaalle Leverkusenin toimesta. Bayern on seitsemän pistettä perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Viime kierroksella nähtiin todellinen emämoka, kun kotiyleisön edessä Werder Bremeniä vastaan lopputuloksena oli 0-1 tappio. Bayern oli varsin vaisulla jalalla liikkeellä eikä kova loppukiri lopulta riittänyt pisteille. Kokoonpanorintamalla pahimmat poissaolot on alakerrassa, sillä ainakin Kim Min-Jae sekä Noussair Mazraoui ovat sivussa.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
The Bundesliga table after matchday 18 📊

A chance to bounce back already awaits on Wednesday 👊

#packmas

Union on päässyt valmistautumaan tähän otteluun oikein kunnolla, sillä sen edellisen kierroksen ottelu Mainzia vastaan siirtyi keli olosuhteista johtuen. Pitkä tauko ei kuitenkaan ole välttämättä pelkästään positiivinen asia vieraille, sillä Mainzia vastaan olisi ollut hyvä sauma saada onnistumisille jatkoa. Kahdesta edellisestä matsista on tullut voitto Kölniä ja tasuri Freiburgia vastaan. Tämä matsi tulee kuitenkin olemaan luonteeltaan täysin erilainen ja Union tuskin montaa kertaa pääsee pois omalta alueelta. Vierailta sivussa on näillä näkymin Aissa Laidounin lisäksi Rani Khedira sekä Josip Juranovic.

Bayernin leirissä viime kierroksen nukahdus otetaan varmasti tosissaan ja vaikea tästä on povata muuta kuin isäntien täydellistä ylikävelyä. Union on pahimman kriisin selättänyt, mutta tässä matsissa isketään bussi parkkiin ja toivotaan onnistumisia erikoistilanteista ja vastahyökkäyksistä. Bayernilla on kuitenkin enemmän kuin riittävästi avaimia palapelin ratkaisemiseksi – lapulle otetaan kotivoittoa -2,5 tasoituksella.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tasoitus – Bayern München -2,5 kertoimella 2,17.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.