Bundesliiga la 19.03. klo 19:30

Bayern München - Union Berlin

Union Berlin ei välttämättä ole vain suupala monsterijoukkue Bayern Münchenille

Bayern München on pelannut kahdessa kamppailussa peräkkäin tasapelit Bayer Leverkusenia sekä Hoffenheimia vastaan. Tuleva ottelu on kuitenkin viimeinen ennen maaottelutaukoa ja isäntienkin osalta rasitus hieman kevenee viikoksi – toki moni pelaaja lähtee maajoukkueidensa matkaan. Union Berlin on kuitenkin inhottavimpia vastustajia isännille ja huippusuoritusta vaaditaan, jotta pisteet tässä isännille jäävät.

Julian Nagelsmannin miehistö ampui toissaviikolla seitsemän maalia Salzburgin verkkoon ja eteni jatkoon Mestarien liigassa yhteismaalein 8–2. Bundesliigassa kaikki ei ole kuitenkaan sujunut käsikirjoituksen mukaan, kun kahdessa edellisessä kamppailussa on tullut 1–1-tasapelit. Nyt ei ainakaan tarvitse kevennyksiä peluutukseen miettiä, koska maajoukkuetauko on tulossa – seuraava matsi eurokentilläkin on vasta yli kahden viikon päästä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Union Berlin on sarjanousunsa jälkeen ollut yksi inhottavimmista vastustajista jättiläisille viime vuosina. Kauden ensimmäisessäkin keskinäisessä se haastoi kotonaan hyvin, mutta jäi silti maalintekokilpailussa kakkoseksi 2–5-numeroin päättyneessä ottelussa. Jos tulevakin vääntö etenee samanmoiseksi mässäilyksi, ei voittajasta ole kahta sanaa. Vierailija ei kuitenkaan ole tällä – eikä muuten edelliselläkään – kaudella jäänyt ilman onnistumista Bayernia vastaan.

Isäntä hakee voittoa varmasti kaikki likoon mentaliteetilla, eikä se halua antaa enää yhtään siimaa sarjan kärjessä. Hyökkäystehokkuus on parhaimmillaan ylivertaista koko Euroopan mittapuulla, joten sitä se on myös pientä ja piskuista berliiniläisvierailijaa vastaan. Vierailija kuitenkin saa varmuudella jälleen kerran paikkansa ja niistä se on iskenyt viime aikoina melko tehokkaasti. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa