Valioliiga ti 12.04. klo 22:00

Bayern München - Villarreal

Keltainen sukellusvene on vaarassa upota! Murjooko Bayern München taas rökälenumerot taululle?

Bayern München joutuu kovaan paikkaan Mestarien liigassa, kun joukkueen jatkopaikka varsinaisella peliajalla vaatisi Villarrealista kotivoittoa vähintään kahdella maalilla. Isäntä oli edellisviikon ottelussa yllättävän kesy, eikä saanut juurikaan edes vaarallisia maalipaikkoja. Vieraille on kuitenkin nyt vuorossa huomattavasti puolustavampi rooli kuin viime viikolla, eikä isännän vyöry kotona olisi yllätys. Kaikki muistavat, mitä tapahtui edellisellä kierroksella.

Julian Nagelsmann on joukkueineen jälleen kovassa paikassa, mutta varsinaista hätää Bayern Münchenillä ei ole. Joukkue on tietysti maalin tappiolla 1–0-numeroin tulleen avausottelun tappionsa jälkeen, mutta tulivoima tiedetään. Kertoimissa isäntien kautta ei juurikaan löydy mitään järkevää pelattavaa, mutta vierasjoukkueen maalimäärä kiinnostaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Entinen Arsenal-valmentaja Unai Emery on tehnyt huikeaa tulosta Villarrealissa europeleissä, kun joukkue on päässyt näinkin pitkälle Mestarien liigassa. Viime aikoina maalintekotehokkuus on kuitenkin ollut surkeaa paitsi kansainvälisillä myös kansallisilla kentillä. Erityisen suuria pelillisiä ongelmia Villarrealilla on ollut etenkin Espanjassa juuri vieraskentillä. Heikot vierasotteet La Ligassa ovat tällä hetkellä aiheuttamassa joukkueen jäämistä ulos ensi kauden europeleistä.

Kaikki ennusmerkit viittavat siihen, että Bayern München vyöryy jälleen kerran vastustamattomaan voittoon ja jatkopaikkaan kotikentällään. On huomioitava, että ottelusta ei ole tiedossa pelillisesti läheskään yhtä aaltoilevaa, vaan pallo pitänee alusta saakka Bayern. Vastaavasti vierailija puolustaa syvältä. Pelivalinnaksi tähän koitokseen otetaan, että molemmat joukkueet eivät onnistu maalinteossa. Vierailija ei tällä kertaa tonteilla mässäile ja heikko viimeistelyprosentti viime viikolla saattaa käydä todella kalliiksi lopputuloksen kannalta.

10 euroa pelirahaa