Bundesliiga ti 08.11. klo 21:30

Bayern München - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bremenin ykköstykki sivussa! Kuinka kauan sarjanousija pystyy sinnittelemään suuren ja mahtavan Bayernin paineen alla?

Bundesliigaa pelataan tällä hetkellä kovalla tahdilla, kun pelit jatkuu jo tiistaina. Tilanne ei ole kovinkaan mieluisa varsinkaan Werder Bremenille, joka joutuu Bayern Münchenin vieraaksi. Rasitus varmasti painaa, mutta etenkin Bayernilta löytyy tarvittaessa sen verran laadukkaita pelureita avauksen ulkopuolelta, että hyvinkin vauhdikas matsi voi olla luvassa.

Hetki siinä meni, mutta jälleen Bayern löytyy sille tutulta paikalta, eli sarjan kärjestä. Kaikissa kilpailuissa Julian Nagelsmannin miehistö on voittanut nyt kahdeksan ottelua putkeen – viimeisimpänä Hertha Berlin kaatui lukemin 3-2. Ottelu näytti olevan ohi jo ensimmäisellä jaksolla, kun Bayern paineli kolmen maalin johtoon, mutta niin vain se päästi Herthan maalin päähän vielä ennen puoliaikaa. Tuttuun tyyliin Bayern on ollut hyökkäyssuuntaan sarjan ylivoimainen ykkönen 41 tehdyllä maalilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Eric Maxim Choupo-Moting scores two ✌️ in 90 seconds as @FCBayernEN are pushed all the way to the end by @HerthaBSC_en. ⚔️

#BSCFCB | #Bundesliga | #MD13

Sarjanousija Bremen löytyy sijalta 7. ja vieraat on moneen otteeseen yllättänyt etenkin tehokkaan hyökkäyspelaamisen avulla. Tehot on ollut pitkälti kärkikaksikon Marvin Duckschin ja Niclas Füllkrugin varassa, joista valitettavasti Füllkrug loukkasi itseään edellisessä ottelussa. Bremen joutuu myös miettimään matsia siltä kantilta, että onko tässä kohtaa järkevää käyttää kaikkia paukkuja, sillä viikonloppuna on vastassa RB Leipzig. Erittäin kova matsi sekin, mutta kotona Leipzigiä vastaan pisteille pääsemiseen on todennäköisempää kuin Bayernin vieraana.

Vierailta Füllkrugin poissaolo on iso miinus hyökkäykseen ja vastaavasti Bayernilta on alakerrasta sivussa ainakin Matthijs de Ligt ja Alphonso Davies. Todella kovia nimiä, mutta Bayernilta toki laadukkaita korvaajia löytyy. Mitä mahdollisiin kierrätyksiin tulee, on isännät luonnollisesti paremmassa tilanteessa laajemman materiaalin ansiosta ja esimerkiksi hyökkäyksestä Leroy Sane ja Kingsley Coman tuli edellisessä ottelussa vasta vaihdosta sisään.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
🗣️ Ole Werner on the state of the squad:

"Niclas Füllkrug won't be travelling to Munich with us. He's still having problems with his back. He'll probably be available again against Leipzig. Manuel Mbom and Eduardo Dos Santo Haesler are both still out."

#FCBSVW #werder

Ottelun maaliodottama nousee pilviin, mutta tällä kerralla Uhmapelaajat nappaa overia ainoastaan ensimmäiselle jaksolle 1,5 maalin linjalla. Bayern on valtava suosikki ja mikäli se pääsee selvään johtoon ottelun edetessä, on hyvinkin mahdollista, että toisella jaksolla jalka nousee kaasulta. Betsin voi hakea myös pelkästään Bayernin vähintään kahdelle osumalle, mutta otetaan nyt tällä kerralla vieraatkin mukaan ykköstykin poissaolosta huolimatta.