BBL ke 13.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BBL : Alba Berlin – FC Bayern München | Mestaruus katkolla!

Tänä iltana on ensimmäistä kertaa mestaruus katkolla Bayern Münchenille, kun Bayern on onnistunut kääntämään sarjan edukseen avaus tappiosta huolimatta. Odotettavissa on jälleen kerran huikeaa trilleri ja bookerit ovat tehneet tästä ottelusa kertoimien valossa lähes tasavertaisen. Alba on ainoastaan ”suosikki” kotietunsa turvin.
Alballa on kaikki paineet ottelussa, koska tappiolla Bayern pääsee juhlimaan mestaruutta. Kahdessa aiemmassa ottelussa Bayern on ollut pelaamisen tasolla valovuoden edelle, kun kaikki on toiminut erittäin hyvin. Viime ottelussa Bayernin kotona ottelu oli käytännössä selvä ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun eroa oli 17 pistettä. Toisella puoliajalla Alba heräsi osittain, mutta ei saanut kunnon kiriä aikaiseksi ennen kun pari minuuttia ennen ottelun loppua jolloin Bayern löysäili huolella.
Otteluiden ensimmäiset 10 minuuttia ovat olleet Alballe hyvin vaikeita, kuten viime otteluissa ensimmäiset 20 minuuttia. Tänään on odotettavissa, että Bayern tulee otteluun vahvasti, eikä olisi mikään yllätys, vaikka peli olisi käytännössä ratkennut tauolle mentäessä. Alban pitäisi keksiä jotain, millä saada horjutettua Bayernia alusta lähtien ja saada heidän heittopelinsä kuriin. Alban kannalta olisi erittäin tärkeää saada hyvä alku otteluun, jotta voisi taistella voitosta ja venyttää ratkaisua viidenteen ja ratkaisevaan peliin.
Onko Alballa enään keinoja venyyttää mestaruuden ratkeamista vai meneekö Bayern menojaan. Jos menee niin ottelussa voi tulla todella tylyt lukemat eikä Bayernin vähintään yhdeksän pisteen voitto tuolla kertoimella ole mikään mahdottomuus. Uskomme vahvasti, että Bayern tulee nostamaan pyttyä illan päätteeksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ