su 03.06. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BBL : Bayer München – Alba Berlin | Finaalisarjan avauksessa luvassa tasaista vääntöä

Tänään pyörähtää käyntiin Saksan koripalloliigan finaalit, jossa kohtaavat runkosarjan ykkönen Bayer München ja kakkonen Alba Berlin. odotettavissa on vähä-pisteinen ottelu,mutta bookerit ovat pistäneet rajan yllättävänkin korkealle, mikä kelpaa meille enemmän kuin hyvin. Molemmat joukkeet selvittivät tiensä finaaliin välieristä melko helposti.
Bayerilla on avaus ottelussa enemmän hävittävää, kuin voitettavaa nimittäin jos Alba pystyy ryöstämään voiton ensimmäisestä ottelusta on se erittäin vahvoilla voittamaan mestaruuden. Alba nimittäin pelasi maaliskuussa Bayerin vieraana kauden parhaan pelinsä voittaen ottelun 72-91. Materiaaleiltaan joukkueet ovat aika tasavertaiset, mutta Alballa on enemmän laajutta ratkaisu rintamalla ja joukkeen kemia on erittäin vahva.
Bayerin puolustuksen täytyy olla alusta asti hereillä ja pyrittävä löytämään keino, millä pysäyttää Alban kolmen pisteen heitot, koska Alba on osunut tällä kaudella erittäin kovalla prosentilla. Onko Bayerilla keskittyminen 100% ensimmäisessä pelissä vai onko joukkueen otteissa hermostuneisuutta, jolloin voi tulla vaikea ottelu.
Pystyykö Bayerin kantavat voimat Devin Booker ja Jared Cunningham tuomaan kotijoukkueelle ensimmäisen kiinnityksen kohti mestaruutta vai onkon Alban materiaalin leveys liikaa. Saako Alban 16- vuotias superjunnu Franz Wagner vastuuta kuinka paljon?
Keskinäisille otteluille ei kannata antaa liikaa paino- arvoa, koska Bayerin organisaatio on muuttunut rajusti viime aikoina. Ensimmäinen ottelu tulee näyttelemään merkittävää roolia mestaruuden suhteen ja kaikki paineet ovat Bayerin niskassa, jolloin Alba pääse pelaamaan rennommin. Alban voitto ei olisi niin suuri yllätys, kuin kertoimet antavat olettaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ