ti 29.05. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BBL: Brose Bamberg – FC Bayern München | Herkullinen 5 tähden vihje!

Bambergin ja Bayernin välinen sarja on edennyt siihen pisteeseen asti, että Bayerilla on voitolla mahdollisuus edetä finaaliin Alba Berlinin seuraksi. Sarjassa on tähän mennessä nähty vain kotivoittoja. Tuleeko siihen muutos vai pystyykö Bamberg nappaamaan vielä voiton kotiyleisönsä edessä ja viemään ratkaisun Müncheniin?
Historia osoittaa sen , että näiden joukkueiden keskenäisissä kohtaamissa kotietu on ollut valttia. Bamberg oli Bayerin ja Alban kanssa ainoat joukkueet, jotka eivät hävinneet runkosarjassa kotonaan kuin kerran. Kotiyleisön tuki on ollut monesti se ratkaiseva asia, mikä on kääntänyt ottelut Bambergille tiukassakin paikassa. Nyt sitä venymistä vaaditaan vielä kerran tällä kaudella.
Kuinka paljon Dorell Wright joutuu raatamaan, vai saako taustatukea Daniel Hacketista kuten viime kotiottelussa, jolloin he olivat Bambergin kantavat voimat. Entä löytyykö keinot Bayerin syöttökoneen Devin Bookerin pysäyttämiseksi?
Ottelusta on odotettavissa tiukka, joten mitään piste – ilottelua tuskin nähdään. Molempien puolustus on rautaa, joten kummankaan joukkueen korin alla ei tule olemaan yhtään vapaata ja ilmaista tilaa jolloin heittoja joudutaan yrittämään kauempaa. Bambergin kannalta muutenkin on tärkeää, että ottelusta ei tule mitään piste- iloittelua, koska Bayerilta löytyy enemmän yksilötaitoa.
Tiukka puolustus, kotiyleisön tuki ja vapaa heitoissa kova onnistumis prosentti ovat ne kolme asiaa , joilla Bamberg venyyttää ratkaisun viidenteen peliin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ