Nations League pe 03.06. klo 21:45

Belgia - Hollanti

Mestarien liigan finaalin paras pelaaja on sivussa Belgialla – yllättääkö Hollanti rakkaan vihollisen?

Supermatsit jatkuvat Kansojen liigassa heti perjantaina, kun Belgia isännöi rakasta vihollistaan Hollantia Brysselissä. Isäntä on jopa yllättävän suuri ennakkosuosikki suhteessa melko tasaisiin lähtökohtiin. Joukkueilla on eri vahvuusalueet, mikä tekee myös lähtökohdista sangen mielenkiintoiset. Huomionarvoista on, että hiljattain Mestarien liigassa sensaatiomaisen finaalin pelannut supermaalivahti puuttuu isäntien vahvuudesta.

Thibault Courtois on ulkona Kansojen liigan alussa. Belgialle tämä on kilpailullisessa mielessä jättimäinen takaisku, mutta Koen Casteels saa nyt mahdollisuuden, jollaisia ei aivan liikaa ole tulossa tarjolle lähiaikoina. Jason Denayer on niin ikään sivussa isäntien alakerrassa, joten betsimielessä jo tämä herättää suurta mielenkiintoa vieraita kohtaan. Hollannin kannattajia saapuu varmuudella paikalle tuhatpäisesti ja tunnelma hivelee huikaisevan rajoja naapurien kohtaamisessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Hollannin puolustuspäässä ei ole merittäviä poissaoloja. Jopa ylitarjonnaksi asti leventynyt puolustuspään materiaali tarjoilee toppareiksi Matthjis de Ligtin sekä Virgil van Dijkin. Yhden maailman laadukkaimmista puolustuspermanenteista täydentävät Manchester Cityn Nathan Ake sekä Denzel Dumfries. Maajoukkueessa Frenkie de Jongille lienee jälleen tarjolla hyökkäävämpää keskisektorin roolia ja yläkerrassa starttaavat todennäköisesti Memphis Depay sekä Wout Weghorst.

Kevin De Bruynen sekä Romelu Lukakun tähdittämä Belgia-hyökkäys on vahva, mutta onko se kyllin vahva ohittamaan de Ligtin sekä van Dijkin? Kun otetaan huomioon, että omassa alakerrassa on pieniä kysymysmerkkejä, ei yksi maali tai ehkä kaksikaan osumaa riitä voittoon. Dedryck Boyatan ja Jan Vertonghenin muodostama topparipari aiheuttanee pitkin iltaa kauhunsekaisia tunteita kotifaneille ja vierailijalla on tarpeeksi iskukykyä parinkin osuman tekemiseen. Pelivalinnaksi otetaan Hollantia tasoituksella (+0,5). Betsi osuu tasapelillä sekä Hollannin voitolla.

10 euroa pelirahaa