EM-karsinnat la 17.06. klo 21:45

Belgia - Itävalta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Belgian suurin tähti sivussa! Säilyykö Tedesco voittamattomana siitä huolimatta?

Viime syksyn MM-kisojen totaalisen mahalaskun jälkeen valmentajaa vaihtanut Belgia isännöi lauantai-iltana Itävaltaa jalkapallon EM-karsinnoissa. Punaiset paholaiset ovat toistaiseksi napanneet voitot molemmissa karsintamatseissaan ja uudella luotsilla on vyöllään ainoastaan maaliskuussa tulleet täydet pistepotit. Vieraiden esitykset eivät ole pitkässä juoksussa vakuuttaneet, mutta muuttuuko suunta King Badouinin stadionilla?

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla saat helpon ilmaisvedon – voit betsata sillä mitä ikinä mieli tekee ja saat pitää voitot ilman pientä pränttiä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Itävallan surullinen suoritus Kansojen liigassa on tuoreehkossa muistissa, mutta edelliset karsintapelit antoivat lupauksia paremmasta. Azerbaidžan kaatui peräti numeroin 4–1, mitä seurasi hieno nousu odotettuun voittoon Viroa vastaan. Materiaali Ralf Rangnickilla on kilpailukykyinen ja tulosta pitäisi syntyä. Tähtipelaajat David Alaba, Marcel Sabitzer, Konrad Laimer ja kulttihyökkääjä Marko Arnautovic ovat jälleen joukkueessa eikä kovin merkittäviä poissaoloja ole.

Belgian Red Devils

@BelRedDevils
Heading towards matchday. 💥 #WirSchaffenDas

Belgian valmentaja Domenico Tedesco metsästää kolmatta voittoaan joukkueen peräsimessä, mutta tutut kipukohdat ovat edelleen olemassa. Manchester City -supertähti Kevin De Bruyne ei ole joukkueessa mukana, joten ainakin konehuoneessa nähdään uusia sovelluksia. Suurin kysymysmerkki Belgian ympärillä on kuitenkin alakerrassa, jossa muinaisjäänne Jan Vertonghen yrittää saada nälkäisiä ja pääpelivoimaisia itävaltalaisia kaitsettua yhdessä Wout Faesin kanssa.

Tedescolle pitää toki antaa maaliskuun matseista tunnustusta, sillä Belgian joukkue onnistui maalinteossa mukavasti kuusi kertaa kahdessa kamppailussa. Kun De Bruyne puuttuu, suurin kysymys lienee, kuka tarjoilee tykinruokaa Romelu Lukakulle. Tutut nimet, kuten Youri Tielemans ja Yannick Carrasco ovat tietysti mukana, mutta De Bruynea ei tässä palapelissä oikein ole mahdollista täysimittaisesti paikata. Vedonlyönnillisesti kamppailu on kiinnostava ja rahat lyödään tällä kertaa likoon ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” -kohteelle.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Belgian matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.