Jalkapallon MM ke 23.11. klo 21:00

Belgia - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lapa jäähän ja nimi lehteen! Kanada on valmis kiusaamaan Belgiaa MM-avauksessa!

Kanada ja Belgia avaavat MM-kisaurakkansa keskiviikkona. Kiekko putoaa jää… Pallo potkaistaan peliin iltamyöhään Ahmad bin Ali Stadiumilla Al Rayyanissa ja Belgia on ottelussa edelleen kertoimien valossa selkeä suosikki. Kanada ei ole ollut mukana MM-turnauksessa sitten vuoden 1986, joka oli myös maan ensiesiintyminen MM-tasolla. Keskiviikkona on siis valtava päivä kanadalaiselle jalkapallolle.

Belgian kultaiselle sukupolvelle tämä MM-turnaus tulee olemaan viimeinen. Paras mahdollisuus kultamitaliin taisi mennä jo vuonna 2018, mutta on Roberto Martínezilla siitä huolimatta vieläkin laadukas ryhmä kasassa. Isoja heikkouksia tässä ryhmässä kuitenkin on ja voi olla, että esimerkiksi hidasta tai kokematonta alakertaa (riippuen Martínezin avauksesta) rankaistaan näissä kisoissa enemmän kuin kerran. Harjoitusottelussa Egyptiä vastaan oltiin viime viikolla aivan kassalla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Canada Soccer

@CanadaSoccerEN
Iconic. 1 year ago today.

#WeCAN


Belgian riveissä on yksi paha poissaolo, sillä Romelu Lukaku on kaksi ensimmäistä pelikierrosta sivussa. Thomas Meunierin tilanne on epäselvä ja ottelun alla Dortmundia seuratasolla edustava wingback on ollut sivussa joukkueharjoituksista. Kanadalta Alphonso Davies lähenee pelikuntoa ja luultavasti vaahteralehtipaitojen suurin tähti on edes penkillä. Stephen Eustáquio on niin ikään kysymysmerkki. Kanada-luotsi John Herdman ei liikaa ole kaksikosta paljastanut detaljeja, joten arvaushommiksi tämä menee. Davies on kuitenkin omien sanojensa mukaan valmis matsiin.

Lapulle paukutellaan molempien joukkueiden maalintekoa! Kanadalla on nopea ja energinen joukkue ja jos Belgia pelaa yhtään korkealla linjalla, on Kanadalla mahdollisuuksia maalintekoon nopeiden hyökkääjiensä turvin.

Näin teet tällä vedolla lähes 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ molempien joukkueiden maalinteolle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.