Nations League ke 08.06. klo 21:45

Belgia - Puola

Peseekö Belgia kasvonsa ruman Hollanti-tappion jälkeen?

Belgia kärsi todella ruman tappion Kansojen liigan avauksessaan Hollantia vastaan, eikä se saanut juurikaan tehoja ulosmitattua. Toisaalta Puola on huomattavasti kevyempi vastustaja ja nyt tulosta olisi belgialaisittain tultava, ettei joukkue valahda lohkon voittokamppailusta totaalisesti. Vierailija voitti avausmatsissaan Walesin, mutta tuleva matsi on sille todella haastava. Qatarin MM-kisoihin valmistautuvien joukkueiden kohtaamisessa on panoksia reilusti.

Numeroin 1–4 Hollannilta turpiin ottanut Roberto Martinezin miehistö oli avausmatsissa yllättävän huono. Uhmapelaajat haisteli hyvän siivun himaan pelaamalla vieraiden kautta, mutta aivan tuollaista löylytystä tuskin odotti kukaan. Jo avausjaksolla Romelu Lukaku otettiin loukkaantumisen takia vaihdon puolelle ja mies lienee sivussa keskiviikkona. Joukkueen alakerta oli odotettuakin heikommassa vireessä – Jason Denayerin oltua sivussa Dedrick Boyata johti puolustuslinjaa topparikavereinaan Jan Vertonghen sekä Toby Aderweireld, joista etenkin ensin mainittu on parhaat päivänsä nähnyt.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Puolalla ei ole samanlaista kollektiivia kuin Hollannilla ja Denayerin pelaaminen on mahdollista jo keskiviikkona. Muutenkin on oletettavaa, että Martinez löytää apuvoimineen lääkkeitä alakerran ongelmiin. Suurin kysymys on, että saako isäntä Robert Lewandowskin kuriin. Wales-matsissa siirtohuhujen keskellä oleva superviimeistelijä ei onnistunut maalinteossa, mutta maaliskuussa MM-karsintakamppailussa helähti pilkulta.

Belgian suurimmat huolenaiheet ovat alakerrassa, mutta vieraiden puolustuspää ei ole missään tapauksessa Hollannin veroinen. On uskottava ajatus, että Belgia sisuuntuu viime kerrasta ja nappaa tässä matsissa täyden pistepotin. Eden Hazard on kunnolla toipunut loukkaantumisestaan ja oli avauksessa jo viime kerralla. Lukakun saappaisiin saattaa astua Michy Batshuayi, joka on varsin etevä viimeistelijä vastuuta saadessaan. Kevin De Bruyne puolestaan pääsee Puolaa vastaan vielä enemmän pallollisiin suorituksiin, mikä voi poikia hyviä asioita isännille. Betsinä toimii kotivoitto – Belgia pesee kasvonsa.

10 euroa pelirahaa