to 07.10. klo 21:45

Belgia - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yksi Ranskan tärkeimmistä tähtipelaajista on sivussa! Iskeekö Belgia Kevin De Bruynen johdolla finaaliin?

Belgia ja Ranska kohtaavat torstaina huippujännittävässä Kansojen liigan toisessa välierässä, jossa etsitään finaalivastustajaa keskiviikkona hallitsevan Euroopan mestarin pudottaneelle Espanjalle. Molemmilla joukkueilla on taatusti nälkää, sillä kesän EM-kisat eivät varsinaisesti sujuneet kummallakaan menestysta aina hamuavalla maalla nappiin. Ranskalla on tulevassa väännössä yksi massiivinen poissaolo, mikä voi vaikuttaa yllättävänkin paljon.

Belgia marssittaa Torinoon Kansojen liiga -välierässä kilpailukykyisen joukkueen. Tutuista nimistä esimerkiksi Thomas Meunier, Thorgan Hazard sekä Dries Mertens ovat sivussa tulevassa kamppailussa, mutta leveyttä Roberto Martinezin vaihtoehdoissa riittää, joten suurta ongelmaa ei ole poissaolojen suhteen. Pitkään maajoukkuepeleistä sivussa ollut Kevin De Bruyne palaa takaisin belgialaisten vahvuuteen, mikä on jättiläismäinen helpotuksen huokaus Martinezille ja kumppaneille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ranskalla on melkein paras kokoonpanonsa, mutta tässä tapauksessa ”melkein” ei välttämättä riitä. Sivussa on nimittäin positiivisen koronatestituloksen viime kuun lopulla antanut N’Golo Kanté, jonka puuttuminen on jättimäinen takaisku Didier Deschampsin miehistölle, eikä vähiten riittävän monipuolisten korvaajien puutteen vuoksi. Ranskan edesottamukset ovat muutoinkin olleet hiljattain osaltaan kyseenalaisia. Kuten muistetaan, Suomen joukkue onnistui kaatamaan edellisellä maaottelutauolla, mutta ennen sitä se oli pelannut tasapelit Ukrainaa ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Uhmapelaajat uskoo, että Kantén puuttuminen on Ranskalle liian iso takaisku. Vastassa on yksi maailman parhaista hyökkäystrioista, kun De Bruyne täydentää hänen lisäkseen Eden Hazardin sekä Romelu Lukakun muodostaman kolmikon. Pelivalinnaksi nostetaan tasapeli ei vetoa -mallisena vaihtoehtona Belgian voitto.