la 12.06. klo 22:00

Belgia - Venäjä

Belgian tärkein pelaaja Kevin De Bruyne on sivussa! Onko Venäjällä siltikään mitään mahdollisuutta?

Huuhkajat avaa historiallisen euroturnauksensa lauantaina seiskalta, mutta sen jälkeen vauhtiin pääsevät myös lohkon kaksi muuta joukkuetta. Pietarin stadionilla pelattava ottelu on siis suomalaisittain kiinnostava, mutta sitä se on vedonlyönnillisestikin – ei vähiten siksi, että Belgialla on pari kovan profiilin poissaoloa. Punaisten paholaisten kerroin on hypähtänyt hurjaksi suhteessa lähtötilanteeseen!

Kevin De Bruyne on Belgian tärkein ja paras pelaaja, eikä siitä ole kahta sanaa. Mestarien liigan loppuottelussa loukkaantunut taikuri on kuitenkin sivussa vielä EM-avauksessa ja nähtäväksi jää, menevätkö koko kisat pipariksi miehen osalta. Toinen tärkeä poissaolija belgialaisilla on Dortmund-keskikenttä Axel Witsel.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN

Vaikka De Bruyne ja Witsel eivät ole joukkueen vahvuudessa, on miehistö pelottava. Joukkueen tehopotentiaali Venäjään verrattuna on kovempi. Dries Mertens ja Eden Hazard tuovat tällä kertaa ryhmään lähinnä syvyyttä, mutta ykköstykki Romelu Lukakulta odotellaan kovia tekoja ja ennen kaikkea tuloksia. Pallolliseen pelaamiseen taitavassa joukkueessa on hyviä avuja, eikä Belgia missään tapauksessa Venäjä-ottelussa kaadu kahden kärkimiehen poissaoloihin.

Harjoitusotteluissaan Bulgarian voittanut ja Puolaa vastaan 1–1-tasatulokseen päätynyt turnauksen isäntämaa on kenties jopa yliarvioitu turnaukseen lähdettäessä. Odotukset ovat jälleen kerran kovat, mutta jos yksittäiset miehet eivät onnistu, vaikeuksia saattaa olla luvassa alusta alkaen. Kokeneen Artjom Dzjuban niskaan oksennetaan tulostavoitteet hyökkäyspäässä ja nähtäväksi jää saadaanko Aleksander Golovinista ja mahdollisesti Denis Tšeryševistä sekä muista tukijoita terävimmälle kärjelle. Ohutta on kuitenkin tällä hetkellä – ainakin ohuempaa kuin menestyjäsuosikki Belgialla.

Pelivalintana 1X2-markkina houkuttelee Belgia-tarjouksellaan suuresti. Uhmapelaajat tuplaa lauantain myöhäisillan kamppailussa pelitilinsä ja nostaa Punaiset paholaiset melko varmaksi voittajaksi ottelussa. De Bruynella tai ilman, Belgia on Venäjää merkittävästi edistyksellisempi joukkue. Panostukseksi tarjoillaan neljää tähteä, joten fiilis on melko vakuuttunut.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %